predsa je jasné že dve grafy rovnakého výrobcu tam dať môžeš či je to vista alebo xp (NV+NV a ATI+ATI) problém nastáva pri vistách pri použití NV+ATI alebo ATI+NV kde už vista nepodporuje dva rôzne ovládače
edit: práve máme haluzné grand skóre v týme: "1444447"
Prave som pozeral statistiku a nieje to az take zle, ak pojdeme tymto tempom, tak tim Slovakia mame do konca septembra, vychadza to priblizne tak, ze za tyzden ideme hore o cca 100 miest.
A dovolil som si aj statistiku TOP 10 najproduktivnejsich clenov za posledny tyzden.
Zdravim. Tu konkurencia z tynu Slovakia. Precital som si cele vase forum a drzim vam palce, ale dufam ze nas nepredbehnete. U nas to je trosku horsie co sa tyka poctu clenou ale dufam ze sa to zlepsi. Moje PPD je asi 4100. Bezim na OC 4870 (850/1100) a na OC C2D 6750 (@3,5 GHz) GPU 2 a SMP. A bezim 24/7 pokial sa nehram alebo nehladam nove limity pretaktovania.
Zdravim ta konkurencia, vsimol som si davnejsie, ze si najproduktivnejsi z vasho tymu, tak len tak dalej. Clenov mame dost, ale dost aj nepocita, podobne ako u vas. Ked som zacal pocitat ja cca pred 2 mesiacmi mali sme tusim do 30 clenov, takze ten narast clenov je za posledne tyzdne, aj teraz pozeram, ze uz mame zas o jedneho clena viac
Ono aj tak to jeden človek, ktorý počíta sám, veľmi nevytrhne, tak isto ako 50 nepočítajúcich členov. Ja ani neviem koľko mám PPD, ale tak idem na HD4850 pri def. taktoch, takže nejaké bodíky tak budú. Tiež mi to ide pomaly 24/7 (používam počítač ako radiátor ), takže nebude to až tak malé číslo.
To Gudas: aj keby si to dal na google, prd ti to pomôže, lebo načo ti je milion členov, keď aj tak ich zostane počítať len 50. Ale tak skús to dať na prednú stránku fóra, možno sa niečo ďalší chytí.
to Gudas
tak to neplati to je podvadzanie. Ale mohol by si spravit reklamu na nas tym, tak za to by som ti bol vdacny. Mozno sa nejaky narodovec zapoji, mozno sam Janko Slota.
Ozaj, videl niekto diskusne forum tymu Slovakia, mne sa ho teda nedari najst. Nemam kontakt so ziadnym clenom z tymu.
prave som rozmyslal o novej 4870-ke ale musel by som kupit aj nove PSU, takzez toho asi nic nebude a zostanete vo vyhode . Uz za 1.7 tyzdna by ste nas mali obehnut, pokial si to nerozmyslim s tou novou ATInou.
Viva Slovakia!
alexfyxodef napísal:prave som rozmyslal o novej 4870-ke ale musel by som kupit aj nove PSU, takzez toho asi nic nebude a zostanete vo vyhode . Uz za 1.7 tyzdna by ste nas mali obehnut, pokial si to nerozmyslim s tou novou ATInou.
Viva Slovakia!
No mas este jednu moznost, ktoru si nespomenul, kup tu 4870, zdroj a pocitaj za nas, lebo kto nepocita za nas, pocita proti nam