Myslel som si, že to je malina, ale po štyroch hodinách to vzdávam.
Momentálne mám na RAID0 Vistu x64,ale potrebujem na 120GB IDE HDD nainštalovať XP x86.
V BIOSE nabootujem s CD a pri inštalácií samotrejme XP nevidí RAID. Cez nLite som upravil XP, tak, že som tam dal ovládače pre RAID.
Všetko vyzeralo OK ale asi tak v trištvrte inštalácie hodilo BSOD.
Takže som znova urobil inštalačku, ale všetko som nechal pôvodne prednastavené a len doplnil ovládače.
Chipset mám P35 a mal by som mať ovládač ICHR9, lenže keď z Intel stránky stiahnem ovládač, tak je v adresári "iaStor.inf" a "aAHCI.inf" okrem iných.
Keď v nLite dám pridať oládač, tak sa ma pýta že či jeden, alebo viacej z adresára. Skúšal som obidve možnosti.
Je tam strašne veľa tých podporovaných chipsetov a najprv som vybral všetky /prvý prípad inštalácie BSOD/ a potom som dal len ICHR9 ale potom som zas nevidel RAID pri inštalácii, takže mu niečo zrejme chýbalo.
Neviem či je to podstatné, ale pri tej prvej inštalácii sa mi zobrazili 3xHDD, čiže 2xHDD raid a 1x IDE HDD. Nezobrazili sa mi len 2xHDD RAID a IDE.
Potrebujem poradiť ako najjednoduchšie to rozchodím. Mám z toho už veľkú hlavu a pomaly už ani neviem čo robím, voľajako sa zamotávam...

Ozaj ešte jedna vec, pri štarte inštalácie keď dám F6, tak mi napíše že nemám FDD čo aj v skutočnosti nemám, ale nedá sa vybrať iný cieľ, napr. USB.
Zatiaľ ďakujem.