mam celkom hnusny problem so svojou zostavou, pouzivam OS VISTU Ultimate a moj problem sa tyka vsade dobre znamej modrej tabulky a neustaleho vyhodzovania z aplikacii z dovoru "solution problem" ! naozaj mi tento problem prirobil vrasky na cele a bol by som nesmierne vdacny keby ste ma tu dokazali naviest k moznej chybe, resp. zhodnotit moje moznosti.. Zostavu som zakupil v ageme kde som ju uz dva krat reklamoval s tym ze mi pokazde vratili spat komp. so slovami ze to preslo zatazovymi testami a nic by tomu nemalo byt !

zostava:
MB: ASUS P5K SE
CPU: e4500
RAM: 2x2GB A-DATA ddr2 800 mhz etrem edit.
GPU: MSI NVIDIA NX8600 GTS
PSU: Enermax Liberty 500w
osobne som sa pokusal zistit zavadu, resp. som mal moznost pouzit tzv. vylucovaciu metodu pri ktorej som vymenil pamate (dal som tam na skusku 2GB ddr2 800mhz APACER) a tak isto som vylucil aj GPU ktoru som tiez vymenil za inu.. problemy bohuzial neprestali a nepomohlo ani preinstalovanie OS, skusal som aj memtest86 ktory po 20h testovania nenasiel ziadnu chybu v pamatiach..
Prosim skuste mi poradit ake su dalej moje moznosti ? teoreticky moze byt problem uz len bud v MB alebo PROCAKU ako to mozem otestovat ? poradte nech mozem ist do agemu a otrepat im to doslova o hlavu !! btw, zostava ma vyse pol roka preto je dost "nefer" ze nemozem vyuzivat na 100 % pocitac ktory som zaplatil !
Za kazdu radu Vam budem nesmierne vdacny..
cerstvo zaregistrovany,
Harry