a je jedno ako sa k tomu chlapíkovi, ale keď pôjdeš severným priechodom, tak budeš mať zase iné komplikácie atď.
nemajú to zle vymyslené

To bude problem. Treba bezat bez zbrane pri tom plote nalavo az po strom a bud bezat o dusu dalej, alebo zabocit pri tom strome dolava, nakolko strom vyvalil cast plotu (aspon v mojej verzii to tak bolo).Memnon napísal:no nevim som sa tade plizil pricupeny ctrl+shift s nozom v ruke v noci bez baterky a hned ma zbadali... tou severnou cestou sa na miesto deja nedostanem? resp. patri juzna cesta k dejovej linii?
no urcite je chyba v HW ale je otazne ci je to CPU alebo neake vonkajsie zariadenielouth napísal:to je zvlastne ze fear z lepsou grafikou zavidi xcubuspreco asi?
xcubus napísal:no urcite je chyba v HW ale je otazne ci je to CPU alebo neake vonkajsie zariadenielouth napísal:to je zvlastne ze fear z lepsou grafikou zavidi xcubuspreco asi?
![]()
no kym som si to precital uz som to presiel severnou cestou je to trocha odveci ale ide to najprv som ccel prejist pri vlaku ale STALKERom sa to nepacilo tak ma supli pekne k zemi no v zakladnom tabore kde je vezen uz problemy nerobili tak som sa nehal ovprevadit sprievodcom az do tabora zelenacov k SIDOROVICOVI jedine co som si vsimol ze hra to takto nechcla nakolko mi prisla sprava od jasnej oblohy kde bol prekvapeny ako som presiel okoo vojakov pricom som tade nesielfaugusztin napísal:To bude problem. Treba bezat bez zbrane pri tom plote nalavo az po strom a bud bezat o dusu dalej, alebo zabocit pri tom strome dolava, nakolko strom vyvalil cast plotu (aspon v mojej verzii to tak bolo).
xcubus napísal:mne to celkom dobre bezi na full detailoch na 1680x1050...minimalne okolo 26FPS...
mam to na DX10 a trosku som znizil detail travyneviem naco je to dobre
BTW: hram to bez OC masiny aj GPU...
no u mna neviem ako u inych ale ked som mal zapnute plne dynamicke osvetlenie tak mi to trhlao a poriadne aj na medium deatiloch jakmile som dal osvetlenie DX10 hra sa zazracne rozybala s detalami na maxime skratka vsetko ma max akurat AA vypnute to je v celku logicke nakolko 9800GTX nema AA rado a nema na to ani moc vykon (pri teto hre)ericc64 napísal:ja som to skusal 1680/1050+16xAF full detail, aj trava naplno..uplne vsetko ..DX 9.. s e7200 @ 3.2 a 8800 GTS 512mb @ 810/1998/21224 a islo mi to na zaciatku hry v interieri 10 fps...
PS: ked nastavis v hre ze max. detail,tak ked si das este pokrocile nastavenia,tak sa tam da este hodne veci pozapinat..zapni to vsetko nech je to full detail a potom povedz ci ti to ide 26 fps