Zdravím....
Mám dosku Asus A8N-E. Kúpil som si nový disk Seagete 500GB mal by to byť tento ( http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?v ... cale=en-US" onclick="window.open(this.href);return false;)
Problem je v tom že keď ho pripojím a pustím PC nenajde mi ho. Keď resetnem PC mi ho najde. Naištalujem naň win pohoda týždeň dva a potom znova mi ho nechce nájsť. Zepnem vypnem zapnem vypnem a potom znova fachčí. Toto mi robila aj 200 čo som mal pred tým takže asi diskom to nebude. Ťažko sa to popisuje proste najde mi ho len keď sa dobre vyspí. Keď už sa dostanem do windowsu frči bez problémov. Skúšal som dávať nové ovladače k doske nepomohlo. Neviete mi poradiť kde je problém?
problém s diskom pri doske Asus A8N-E
- Metalpalo
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 11. Aug, 2007, 08:00
Re: problém s diskom pri doske Asus A8N-E
Nazdar
kamaratovi som kupil davnejsie ten isty typ a bol to zivotny omyl. Ta doska ma chipset nf4 a tie maju problemy s niektorymi sata diskami,proste su nekompatibilne. Uz sa o tom pisalo dost na tomto fore. Windows mu nabootoval niekedy az po 5 resete, Skusal som novy firmware(Maxtor) a nepomohle preto som mu tam dal pata na windows, a bezi to v pohode.
Taktiez mal problemy s pametou, mrzol mu komp pretoze dva identicke pametove moduly nexceli bezat. Ked som vybral jeden ide to v pohode a treba to asi inak nacasovat
A nakoniec mu odysiel ten vetracik na chipsete a bezal na tom asi mesiac. Pekne mu ho pripieklo ale fakci uz na novom.
nevjem ako ostanti uzivatelia ale ja na tu dosku len nadavam.
Ajtakmuto niekedy blbne, ma nejaky blby obraz alebo co.
Xcem sa spytat ostatnych cim by sa dala otestovat ta doska alebo rovno cely komp.
kamaratovi som kupil davnejsie ten isty typ a bol to zivotny omyl. Ta doska ma chipset nf4 a tie maju problemy s niektorymi sata diskami,proste su nekompatibilne. Uz sa o tom pisalo dost na tomto fore. Windows mu nabootoval niekedy az po 5 resete, Skusal som novy firmware(Maxtor) a nepomohle preto som mu tam dal pata na windows, a bezi to v pohode.
Taktiez mal problemy s pametou, mrzol mu komp pretoze dva identicke pametove moduly nexceli bezat. Ked som vybral jeden ide to v pohode a treba to asi inak nacasovat
A nakoniec mu odysiel ten vetracik na chipsete a bezal na tom asi mesiac. Pekne mu ho pripieklo ale fakci uz na novom.
nevjem ako ostanti uzivatelia ale ja na tu dosku len nadavam.
Ajtakmuto niekedy blbne, ma nejaky blby obraz alebo co.
Xcem sa spytat ostatnych cim by sa dala otestovat ta doska alebo rovno cely komp.
Takže k tomu vetračiku ano po dvoch rokoch a jednom mesiaci mi tiež odišiel vetračik tak som tam chcel kúpiť nejakú náhradu a nič tak som tam dal pasiva a a ventilátor a zatial fachči dobre akurát sa trocha zvýšila hlučnosť.
S ramkami ani s ničím inym okrem diskov som nemal problém......
Ešte sa chcem spýtať k tej PATA to je že pripojím disky cez USB? Ak hej nespomalí to ten disk a prácu s ním?
S ramkami ani s ničím inym okrem diskov som nemal problém......
Ešte sa chcem spýtať k tej PATA to je že pripojím disky cez USB? Ak hej nespomalí to ten disk a prácu s ním?
- Metalpalo
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 11. Aug, 2007, 08:00
PATA je paralelne ATA, cize klasicky rozhranie