Asus M2N-E Sli
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 07. Sep, 2008, 13:51
Asus M2N-E Sli
Caute vsetci.....Chcel by som vediet o tejto doske neake tipy triky s nou v com ma nevihody a vyhody a tak....Dik
Asus P5KPL/1600,INTEL Core 2 Duo E8400 - 3,00GHz, A-DATA Gamers Edition 2x2gb 800Mhz, GAINWARD BLISS HD4870 Golden Sample 512MB DDR5 775/1000, WESTERN DIGITAL Caviar RE2-GP 500GB, SATA II, 16MB cache., Enermax MOD82+ 525W ATX2.3,Zvuk: Asus XONAR DS+Genius SW-HF5.1,.....PC ist my LIFE...os win 7 32bit
Re: Asus M2N-E Sli
Zdravim tuto dosku som zhodou okolnosti montoval nedavno do jedneho PC a chalanisko sa nestazuje Je k nej kopec prislusenstva to je jedna vec ohladom features:),Druha vec,ponuka naozaj kraasne piplave nastavenie v Biose Pri pretaktovani,Avsak trosku ma sklamala voltage na pamatiach...tusim sa nedalo nastavit viac ako 2.1 voltu neviem presne no viac asi nie...opravte ma ak sa mylim...Pretaktenie CPU super ziadne problemy ci pady pri OC,ani na Neflashnutom BIOSE z vyroby Ja osobne som na tej doske nenasiel nejake nevyhody...azda okrem Chipsetu ktory naozaj vie vykurit tvoju izbicku
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 07. Sep, 2008, 13:51
No ja som cital neake recenzie a ze da do pameti max. 1,9 v viac nie
Asus P5KPL/1600,INTEL Core 2 Duo E8400 - 3,00GHz, A-DATA Gamers Edition 2x2gb 800Mhz, GAINWARD BLISS HD4870 Golden Sample 512MB DDR5 775/1000, WESTERN DIGITAL Caviar RE2-GP 500GB, SATA II, 16MB cache., Enermax MOD82+ 525W ATX2.3,Zvuk: Asus XONAR DS+Genius SW-HF5.1,.....PC ist my LIFE...os win 7 32bit
no konkretne 1.95 ale mne ta doska fungovala jeden den
aaale no comment proste isla mi jeden den a potom na druhy den sa uz len roztocili vetraky a konec ani obraz nic ale,nevadi,kupil som lepsiu, novsiu
no k doske ti povem bios ma velmi dobre zrobeny na OC len ma hnevala to voltaz na ram a tiez aj ten chipset ze to bola taka mini piecka
no k doske ti povem bios ma velmi dobre zrobeny na OC len ma hnevala to voltaz na ram a tiez aj ten chipset ze to bola taka mini piecka
to je smola:(...tie pamate aj mna hnevali...pri vyssom OC bohuzial museli vykonovo chradnut ...ale inak podarena fosna i ked ako vravis Chipset pecia ako blazonall23 napísal:aaale no comment proste isla mi jeden den a potom na druhy den sa uz len roztocili vetraky a konec ani obraz nic ale,nevadi,kupil som lepsiu, novsiu
Spoiler: ukázať