jej foter je trenerom sermiarov v poprade, daj si do guugla zuzana chripkova a vyhodi ti zopar odkazov [vacsinu o ockovani proti chripke, ked nevies spravne pouzivat googla].
a citaj a preberaj informacie... co keby si zavolal na pomaranc a eurotel a opytal sa ich na telefonne cislo zuzanky? A potom jej zavolal a ze chces o nej spravit fanklub stranku lebo je strasne pekna a ze nech ti da nejake fotografie z detstva, nieco z dovolenky v bikinach a tak
a potom sa s nami o tie fotky nepodelis a ty si vyhral a my mame houby. Hmmmmmm dobre som to vymyslel
ked dam odoslat prispevok tak mi napite tento error:
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1572864 bytes) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\phpBB3\includes\utf\data\utf_nfkc_qc.php on line 2
Takze mal som podozrenie ze restarty soisoboval PSU, tak som ho vimenil....
mam ale dalsi problem, uz sa neviem prihlasit ano do Administrátorskeho panelu
vyhodi mi error:
Všeobecná chyba
SQL ERROR [ mysqli ]
Table 'l' is marked as crashed and should be repaired [1194]
SQL
SELECT l.*, u.username, u.username_clean, u.user_colour FROM phpbb_log l, phpbb_users u WHERE l.log_type = 0 AND u.user_id = l.user_id ORDER BY l.log_time DESC LIMIT 5
Nejde písať posty... (aspoň mne nie...) raz to ide raz nie.... Vypisuje toto:
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1572864 bytes) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\phpBB3\includes\utf\data\utf_compatibility_decomp.php on line 2