cool_point napísal://ty vole už vidím ako odpálim kartu...

Tak a je to tu... Včera som naletoval kábliky na meranie napätia GPU, ktoré som vyviedol na čokoládku na ktorú som napojil aj merák.
Zasunul som kartu späť do slotu pripojil napájanie a zapol PC. Napätie mi ukázalo 1,16V ale zrazu reštart. Takto sa to opakovalo dookola, nikdy som nevidel ani boot obrazovku, proste nič.
Kontakty som nikde nespojil nechtiac ani nič podobné. Od malička som sa zaoberal s elektronikou /kreslenie, leptanie, osadenie a pod./, čiže tie potrebné základy mám v malíčku.
Je pravda že predchádzajúcu noc som nechal PC zapnutý, ťahal som niečo z Rapidu. Sám sa vypol keď doťahal, ale včera som PC nezapínal, takže neviem či bolo funkčné, ale zrejme áno. Bola by to veľká zhoda náhod.
Ostal som ako obarený. Zatiaľ žiaden volt mod ani pencil mod, len som si vyviedol napájanie a toto? Rozmýšľal som aj nad statickou elektrinou, ale to je tiež málo pravdepodobné, keďže som tú kartu už x krát vyberal hore dole.
Ono dal som dole chladič z grafiky, keďže ma obmedzovali hadice, ale ten som normálne nahodil späť. Som z toho zúfalý, pripadám si ako totálny amatér, čoho sa chytím to poserem...
Dnes idem zobrať od kamaráta na požičanie nejakú kartu, tak som zvedavý. Ak to bude karta, tak skúsim reklamačku, len budem mať troška problém, keď dám späť stock chladič, nemám tie "žuvačky" čo boli na pamätiach. Ako to nahradiť?
//takže mi kamarát požičal HD3650, uvidím teda či to pôjde, ako teda nahradiť tie žuvačky???