No mam taky problem. Zrazu mi nejde spustit IE6. Teda vyzera to tak ze nejde odvtedy ako som dal Cistenie disku. Neviem to presne lebo ja osobne ho nepouzivam ale zvysok domacnosti hej. Po kliknuti na ikonu vyhodi:
Robi to vsetkym uzivatelom na PC. Nechce sa mi kvoli tomu instalovat Windows XP nanovo. Viete poradit ako to opravit? Vdaka za vsetky rady,v krajnom pripade budem reinstal Win.
Internet Explorer 6
Ta Radim
No ja by som ti poradil vyskusat Mozillu Firefox a s takymi problemami bude koniec.
Hadam by si mohol skusit cez ovladacie panely-pridat, odobrat sucasti systemu Windows. Tam mas IE, odskrtnes ho a potom zaskrtnes. Mozno to pomoze
Naposledy upravil/-a midlet v Št 18. Aug, 2005, 18:50, upravené celkom 1 krát.
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Re
No ta vidis,
raz bude cela rodina dakovat za ten pad Internet Exploreru, ked si tak asi za pol roka zvykne na Mozillu alebo Operu a nikdy sa nevrati spat ku IE.
A stavim sa ze raz ked budes trosku starsi ( 80 ) tak budes tuto prihodu prihodu rozpravat svojim vnucatam ako historku.
Ale to budu uz casy ked Mozilla Firefox bude jednickou.
A vnucata sa budu pitat
Exclamation CO JE TO INTERNET EXPLORER Question Exclamation
raz bude cela rodina dakovat za ten pad Internet Exploreru, ked si tak asi za pol roka zvykne na Mozillu alebo Operu a nikdy sa nevrati spat ku IE.
A stavim sa ze raz ked budes trosku starsi ( 80 ) tak budes tuto prihodu prihodu rozpravat svojim vnucatam ako historku.
Ale to budu uz casy ked Mozilla Firefox bude jednickou.
A vnucata sa budu pitat
Exclamation CO JE TO INTERNET EXPLORER Question Exclamation