btw, tu som písal raz dávno nastavenia pre pretakt nVidie čipsetu n750, u Teba je to niečo podobné, tak si to prejdi....
v cpu features alebo overclocking alebo v niečom takom, kde budeš mať možnosti cpu, všetko vypni... sú tam veci ako Thermal control, Spread spectrum, C1, Execute Disable ... , Virtualization... len násobič nastav čo najväčší
ramky si daj na unlinked... a nastav im frekvenciu 800, časovanie 5-5-5-18, voltáž 1.8-2.0 V
ďalej voltáže:
CPU voltage: daj aspoň 1.3V, to by si mal ešte v pohode uchladiť.. samozrejme sleduj teploty v Coretemp alebo Realtemp
CPU VVT alebo vFSB: takže daj napr. na 1.3V, viac ako 1.35V by som ale nedával, aspon nie dlhodobo
CPU PLL: začni na nejakých 1.52 alebo 1.56, ale pravdepodobne budeš potrebovať aj 1.6V....
ram: daj, čo som písal alebo čo je v špecifikáciach pre ne
NB Core: začal by som aspon na 1.35, kedže je to shitná nVidia, bude ti to nenormálne piecť a pravdepodobne budeš potrebovať aj 1.4-1.5V, možno ešte viacej, skúšaj to pomaly... a neviem, či to uchladíš, toto je dosť limit u nVidie, na to treba vodník... pri skúšaní možeš kľudne to NB ofukovať ventilátorom...
SB Core: okolo 1.50-1.55V.. ale možeš skúsiť najprv aj menej
1.2V HT Voltage: začni zdola, pre vyššie fsb budeš potrebovať aj 1.3V, možno aj 1.4V
a ak tam máš niekde LoadLine Calibration, tak ho zapni...