RP napísal:Vyhovarame sa na konzumneho divaka ktory by vraj viac ocenil striekajucu krv ... neviem co to ma spolocne s tym co som vravel. Ak by tam bola verzia so striekajucou krvou nic to nemeni na mojom pohlade na film. Podla mna je to nie film o nasili ale film nadbiehajuci urcitemu divakovi ukazovanim nasilia. Nasilia ake vobec nikde nenajdes - nastastie - v snahe ukazat viac ako bolo doteraz ukazane na filmovom platne sa to prehnalo do extremu a posobi to uz skor ako fraska (plati rovnako o predlohe). Len vizualna dokonalost film zaujimavym nerobi, je to potom uz len seria rozpohybovanych pozadi na monitor, a to je malo - aspon pre mna.
Pozri sa, ja neviem ake su Tvoje pohnutky ze sa Ti ten film nepacil a ze ho povazujes za frasku, faktom zostava, ze podla mna ten film (ako sa hovori) "ma cosi do seba" a mne tam to nasilie vobec neprekazalo, prave naopak - tou formou akou bolo podane ma nutilo zamyslat sa nad pricinou toho nasilia. :roll:
Pokial citis potrebu tenm film zhadzovat, je to Tvoje pravo a na Tvoju zodpovednost, mozem Ti najst X ludi co sa filmu rozumeju (nie su to iba konzumenti) a ktori Ti povedia ze film je dobry, velmi dobry, vyborny....
A pokial sa Ti zda ze to je subjektivne, co povies na hodnotenie 8.4/10 na IMDB (hlasovalo vyse 45 tis. ludi)?
Ale ty si nejaky argument najdes, to mne je jasne....