mam tento obrazok: http://www.superkahramanlar.com/duvar%2 ... %20(3).jpg
a problem: chcem odtial vymazat pavuka a ten napis 3, teda chcem len samotnu pavucinu(a ten cerveny podklad).. existuje nejaky program, ktory mi to vymaze a dokresli namiesto toho to co je "pod" tym? ze by spravil len prechody medzi dvoma bodmi, nieco ako tienovanie, alebo tak.. v tejto problematike som zaciatocnik, tak ma hned nekamenujte ak je to hovadina
editor obrazkov
Re: editor obrazkov
vymazat/dokreslit si to musis sam popr. nejaky skuseny grafik, aby sa dalo na to pozerat...
take programy, kt. zaostruju obraz z priemyselne video kameri na kvalitu digitalnej zrkadlovky a pod. existuju len vo filmoch..
take programy, kt. zaostruju obraz z priemyselne video kameri na kvalitu digitalnej zrkadlovky a pod. existuju len vo filmoch..
dostal som uz par tipov na rozne programy a funkcie ako klonovanie, rozostrenie, rozmazavanie... tak skusim a dam vediet
ak by mal niekto lepsi napad, sem s nim
ak by mal niekto lepsi napad, sem s nim
No ako pozri, spraviť sa to dá, ale je s tým strašne veľa roboty = je to veľmi časovo náročné.
.
To si tú pavučinu radšej urob vlastnú, ako z nej tamto pitvať, to je masochizmus
Me like Pentium
- xcubus
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00
staci photoshop, trosku prace s perom a vrstvami..samozrejme sem tam stamp zhruba necela hodinka prace..mozno aj menej
bol by niekto ochotny spravit par drobnosti na tom obrazku? potrebujem len doladit pavucinu, tam kde ju prekryvaju nohy pavuka. Je to len na par miestach (vyznacil som ich nazlto), mne to vobec nejde
tu je vyznacene, kde by som to potreboval:
a tu je obrazok v plnej velkosti, na ktorom to treba robit
tu je vyznacene, kde by som to potreboval:
a tu je obrazok v plnej velkosti, na ktorom to treba robit
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Ten obrázok v plnej velkosti už máš naprd. z toho to už poriadne neurobíš, treba zrazítkovať plochy pavúka na plochy ktoré sú pod nim.
Moto: Yamaha FZ8 Fazer