Vymena dosky
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Vymena dosky
Ako by sa dala poskodit doska bez toho aby to agem zistil??? Ta moja doska je sprosta neda sa tam taktovat. Mam tam hodit inaksi BIOS alebo ako to mam spravit? Proste mam z toho tazku hlavu.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Vymena dosky
- znicit sa da paralizerom...
- ale je vysoka sanca ze dostanes taku istu dosku.... (pri reklamacii si nemozes vybrat iny model)
- ale je vysoka sanca ze dostanes taku istu dosku.... (pri reklamacii si nemozes vybrat iny model)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
No ja ked som reklamoval svoju staru dosku MSI soc.939, tak nemali uz dostupne tieto strae modely, mohol som si vybrat hocijaku z novych v cenovej hladine ako stala vtedajsia ta MSIcka..
PC1: 2500K@4,5GHz/passive NOCTUA NH-D14 | 8GB | GIGABYTE 7850@1090/5700 2GB | 128GB SSD/1TB/NAS DS212j 2x1TB | ASUS P8P67-M PRO | Corsair HX 520 | Cooltek U3 | 22" Dell 2209WA
PC2: 2120@3,5GHz/active Gelid Tranquillo | 8GB | ASUS 6850 2GB | 1TB | ASUS P8Z77-V LX | Corsair VX 450 | Thermaltake Soprano | 23" LG Flatron IPS231
PC3: 8400@3,16GHz/DELL OPTIPLEX 755 SFF | 6GB | GTX 750 incoming ? | 64GB SSD | 17" Dell
PC2: 2120@3,5GHz/active Gelid Tranquillo | 8GB | ASUS 6850 2GB | 1TB | ASUS P8Z77-V LX | Corsair VX 450 | Thermaltake Soprano | 23" LG Flatron IPS231
PC3: 8400@3,16GHz/DELL OPTIPLEX 755 SFF | 6GB | GTX 750 incoming ? | 64GB SSD | 17" Dell
a nedalo by sa to magnetom?
- eFatal2ty
- Používateľ
Moja uz nieje v ponuke. Ale bral by som RAMPAGE Formula.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ako nic v zlom, ale cudujem sa, ze Toman tuto temu nezatvoril... Sice priamo neporusuje pisane pravidla, ale nejde o nieco co by sa tu na fore malo vobec rozoberat. Mame pomahat s prepacenim *******, ktory si chce urobit upgrade na ukor obchodnika ? Keby si bol kupoval nieco u mna a snazil by si sa urobit toto, tak by som ti uz v zivote nepredal ani skrutku.
Co ti brani nasporit si peniaze na tuto dosku ? Ze stoji 6,7 tisica ? No a ? Ty chces drahu dosku, nie ja.
Co ti brani nasporit si peniaze na tuto dosku ? Ze stoji 6,7 tisica ? No a ? Ty chces drahu dosku, nie ja.
- eFatal2ty
- Používateľ
Nejde o to ze chcem oklamat obchodnika. Praveze ASUS oklamal mna lebo na tejto doske nejde taktovat a to nie je dovod na vymenu dosky. A stale tam nieco blbne mal som uz 3 rozne grafiky a stale mi vypisuje nejaku chybu v driveri a este nespocetne krat som menil windows a nespocetne krat som daval rozne drivre na ati ci nvidia. Proste chyba je v doske.
oklamal si sa sám... Asus nikde neuvádza, že s tou doskou tolko a tolko nataktuješ a už vobec nie, že by to aj garantoval... ak máš chybu v driveri, tak prečo si myslíš, že doska je zlá? a aké máš win? si nejaký znalec, čo presne vie, že chyba je v doske? vylúčil si všetky možnosti? máš aspon nejaké vedomosti o taktovaní alebo Ťa len oklamali iný, že taktovať je ľahké, lenže Tebe to nejak neide? je to plno otázok, nehovoriac o ramkách a zdroji, ktoré ani neviem, aké máš... ale tak určite doska je zlá ...
nechcem povedať, že nemáš pravdu, ale tak jednoduché to zas nie je... može byt samozrejme aj doska zlá, len podla toho, čo tu píšeš a čo píšeš v téme o taktovaní, tak sa tu naskytuje aj iná možnosť...
a k tej RMA sa radšej ani nevyjadujem, faugusztin má absolútne pravda... toto je už fakt veľa, existujú aj nejaké hranice
nechcem povedať, že nemáš pravdu, ale tak jednoduché to zas nie je... može byt samozrejme aj doska zlá, len podla toho, čo tu píšeš a čo píšeš v téme o taktovaní, tak sa tu naskytuje aj iná možnosť...
a k tej RMA sa radšej ani nevyjadujem, faugusztin má absolútne pravda... toto je už fakt veľa, existujú aj nejaké hranice
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
-
- Moderátor
No ale nefunkcnost grafik je vec, kvoli ktorej mozes reklamovat dosku, ked ju tak velmi chces reklamovat. Povies ze si vyskusal tuto, tuto a tuto grafiku a so vsetkymi to padalo. Mozno budes mat smolu a im to pojde... Ale to potom bude znamenat, ze problem je niekde inde ako v doske...
Jednoducho povedane - nestabilita dosky na standardnych nastaveniach je reklamovatelna vec, nestabilita pri OC nie.
Jednoducho povedane - nestabilita dosky na standardnych nastaveniach je reklamovatelna vec, nestabilita pri OC nie.
To ze si si o tej doske nenastudoval web Asusu je TVOJA chyba, to ze si si ju vybral je TVOJA chyba (dosky do kanclovych PC presa nemusia mat OC moznosti, ide o setrenie nakladov), a nakoniec blbnuce drivery (predpokladam ze si miesal nV a ATi, a neformatoval pri tom Win), je zase len TVOJA chyba. Alebo ti to nemusi utiahnut zdroj.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- eFatal2ty
- Používateľ
Ty si teda vtipkar moje PC neni ziadne kancelarske, mam Corsair 750W zdroj. Vybral som si ju preto ze som si myslel ze je z tych lepsich high-end. A nejsom s prepacenim ***** ze budem miesat ati a nvidia dokopy. A pritom ati ani nemam.
a preinstalovavam Win ked davam novy hardware zakazdym, takze neni o com. Proste Agem ma oklamal ako vela ludi,
a ASUS co sa tyka tejto dosky je nanic vyrobca.
a preinstalovavam Win ked davam novy hardware zakazdym, takze neni o com. Proste Agem ma oklamal ako vela ludi,
a ASUS co sa tyka tejto dosky je nanic vyrobca.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
len nejak stale neviem aká to je doska...
čo s týka tých výmen ja som dotal naspäť P5B dlx a to je už vyše 2 roky stará doska, takže na nejakú výmenu by som nespoliehal
čo s týka tých výmen ja som dotal naspäť P5B dlx a to je už vyše 2 roky stará doska, takže na nejakú výmenu by som nespoliehal
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
Podla toho co pozeram jeho prispevky, tak asi Striker Extreme... Niekto asi necita, ze 680i a 45nm procesory sa prilis nemaju radi, ich podpora je taka polovicata :
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=67" onclick="window.open(this.href);return false;
A ano, on ma Q6600, takze to by malo ist lepsie - no ide o quadcore a s taktovanim quadu su vzdy vacsie problemy.
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=67" onclick="window.open(this.href);return false;
A ano, on ma Q6600, takze to by malo ist lepsie - no ide o quadcore a s taktovanim quadu su vzdy vacsie problemy.
Naposledy upravil/-a faugusztin v Po 06. Okt, 2008, 20:41, upravené celkom 1 krát.
Ak sa chces zbavit starej, tak ju jednoducho predaj - napr. v nasom Bazari.
Kazdopadne skus napisat obsah tvojej PC bedne...
Kazdopadne skus napisat obsah tvojej PC bedne...
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno "obyčajný" Q6600 by mal ísť celkom slušne okolo 3,3 - 3,6...
hm myslím že na reklamačke by si dostal to isté
hm myslím že na reklamačke by si dostal to isté
Spoiler: ukázať