Thermaltake Big Water serie: Chyby, postrehy, rady...
Thermaltake Big Water serie: Chyby, postrehy, rady...
Na toto lacne vodne chladenie sa vypytuje dost vela ludi tu na fore. Bude dobre ked bude o nom tema, v ktorej budu pisane chyby, pripadna vyhodnost tohto "hrackarskeho" setu. Ak sa vam zda tato tema zbytocna kludne mozte zamknut...
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
Re: Thermaltake Big Water serie: Chyby, postrehy, rady...
Thermaltake je cely na prd...ziadny vyrobok odnich nikdy nepodaval dobry vykon k pomeru ich ceny
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Ty si múdry jak trolejbus, veci od Tt sú dobre hodnotené. PSU od 700W+, panely, skrine, boxy .. patria k špičke svojho segmentu. Ceny sú viac než dobré, len musíš vedieť kde nakupovať..prepelica napísal:Thermaltake je cely na prd...ziadny vyrobok odnich nikdy nepodaval dobry vykon k pomeru ich ceny
A aby som nebol OT, ten set má pár nedostatkov (mal som ho asi rok):
- výkon ako vzduch
- hlučné a pomerne poruchové čerpadlo (mne fungovalo dobre)
- ak nemáš skrinku Tt, môže byť uchytenie zloťitejšie až nemožné
- Tt fany sú témou semé o sebe
CENTER
Spoiler: ukázať
tak ty si seres dobre do huby
xces povedat ze toto sa oplati kupit?? je mnoho 100x lepsich vyrobcov ako je TT hlavne co sa tyka vodnych chladeni a chladicov...vela krat nema ich vyrobok vykon k pomeru ceny, nejde o to kde to nakupujes a ci to kupis lacnejsie ide o to ze vykonnejsi vyrobok mozes kupit este lacnejsie a jediny segment v ktorom vynikaju su skrine- výkon ako vzduch
- hlučné a pomerne poruchové čerpadlo (mne fungovalo dobre)
- ak nemáš skrinku Tt, môže byť uchytenie zloťitejšie až nemožné
- Tt fany sú témou semé o sebe
TT vyniká v diskotékových veciach a v 2 dobrých produktoch ku ktorým rozhodne nepagtria vodné chladenia, ktoré odchádzaju po roku, pumpy a pod. Ak hovoríš o TT tak len v tom, že majú dobrý marketing a kupujú ich ľudia, ktorým prešlo pod rukami málo...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Ešte jedna poznámka a dojdem ti osobne nasrať do huby. Nechápem koho si tu bereš do huby s tým IQ mrazeného kuraťa z Tescaprepelica napísal: tak ty si seres dobre do huby
K téme:
Tt sety nestoja vo finále za veľa, ale určite to nieje hanba mať to doma. Ale treba pozerať aj na iné atribúty. Kúpiš set, ktorý obsahuje všetko, čo budeš potrebovať. Len málo výrobcov hotových setov (ja nepoznám žiadneho) ponúka na predaj aj samostatné diely (od fitingov po čerpadlo).
Cena / prevedenie je na veľmi slušnej úrovni, ak máš Tt case, získaš jednotný dizajn, ktorý či chcete alebo nie je neraz dôležitejší ako parametre.
Ako prvý vodník to nieje zlé. A viac-menej som dohovoril.
CENTER
Spoiler: ukázať
Chlapci kľud v urážkach...
Čo sa týka TT a spol. ja poznám naozaj mnoho firiem (asi každá lepšia) ktorá má svoje sety a aj komponenty vodného chladenia ak si to myslel tak. Ak si to myslel tak že ma vodné a má aj skrinky a pod. tak to máš plus mínus recht.
Nič to nemení na tom, že ľudia, ktorí to kupujú kupujú za tu cenu nie to, čo majú dostať ... a za tým si naozaj stojím.
Čo sa týka TT a spol. ja poznám naozaj mnoho firiem (asi každá lepšia) ktorá má svoje sety a aj komponenty vodného chladenia ak si to myslel tak. Ak si to myslel tak že ma vodné a má aj skrinky a pod. tak to máš plus mínus recht.
Nič to nemení na tom, že ľudia, ktorí to kupujú kupujú za tu cenu nie to, čo majú dostať ... a za tým si naozaj stojím.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
GABO suuuhlasim
a co sa tyka setov vodnych chladeni tak to je jak s kupou PC....bud si poskladas alebo si kupis nejaku hrozu od HP...
vodnika by som si radsej poskladal jak by som mal kupovat hotovy set...
TT bola v minulosti najoblubenejsia a dost draha znacka, mali zdanlivo kvalitne vyrobky(aj vtedy stali ich vyrobky za prd....vodne bloky so zakladnou hrubou skoro 1cm a aby som nezabudol predrazene bloky s vyfrezovanym/lisovanim hadikom ) ale potom sa objavili vyrobcovia s technologmi co maju IQ nad 90 (nexcem moc precenovat TT )a kvalitne a lacnejsie vyrobky boli na svete
a co sa tyka setov vodnych chladeni tak to je jak s kupou PC....bud si poskladas alebo si kupis nejaku hrozu od HP...
vodnika by som si radsej poskladal jak by som mal kupovat hotovy set...
TT bola v minulosti najoblubenejsia a dost draha znacka, mali zdanlivo kvalitne vyrobky(aj vtedy stali ich vyrobky za prd....vodne bloky so zakladnou hrubou skoro 1cm a aby som nezabudol predrazene bloky s vyfrezovanym/lisovanim hadikom ) ale potom sa objavili vyrobcovia s technologmi co maju IQ nad 90 (nexcem moc precenovat TT )a kvalitne a lacnejsie vyrobky boli na svete