Hewlett-Packard LP2275W/LP2475W - skúsenosti a recenzie
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Hewlett-Packard LP2275W/LP2475W - skúsenosti a recenzie
Myslim ze najjednoduchsie je stiahnut si to pozriet v manuali a mas pravdu, LP2275w ma iba DVI a DisplayPort. LP2475w ma 2xDVI, HDMI, DisplayPort, S-Video, kompozitny vstup.
Takze smola no...
Takze smola no...
Prvú stranu vieme čítať že? Samozrejme VGA ide cez DVI-I ako už bolo spomenuté
.
Na prvej strane ma potom LP2275w zle specifikacie, kedze sa uvadza ze ma VGA vstup a v skutocnosti ho nema.Snake napísal:Prvú stranu vieme čítať že? Samozrejme VGA ide cez DVI-I ako už bolo spomenuté
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ale bavime sa o pripade, ked potrebuje 2 vstupy - VGA aj DVI. To bohuzial na LP2275w nepojde.Snake napísal:Prvú stranu vieme čítať že? Samozrejme VGA ide cez DVI-I ako už bolo spomenuté
K monitoru je dodávaný DVI - VGA kábel, nie je tam samostatný vstup na VGA...
EDIT: nie nepojde, jedine cez DP, ale to asi nemá
EDIT: nie nepojde, jedine cez DP, ale to asi nemá
.
tak d-sub zapoji cez dvi-i a druhy komp cez hdmi...
MB: Gigabyte 880GA-UD3H, CPU: PhenomII-X4 955@975 BE + CM Hyper 212+Noctua NF-P12 HDD: 40GB SSD Intel X25-V + 5TB storage, RAM: 12GB A-DATA OC Gaming 1600mhz ddr3 CL9, PSU: Corsair CX600, GPU: Gigabyte gtx760OC rev.2, CASE: CM Elite 430 Black, MOUSE: A4Tech XL750BF + roccat taito, MONAS: HP-LP2275W S-PVA, SOUND: Behringer UCA222 + Audio Technika ATH-T 500, Koss UR29, MT: HTC One V, CAR: Mitsubishi Lancer X 2010 1,8MIVEC@143ps@full, TABLET: Prestigio PMP 5597D duo + ipad mini
Ta 22ojka nema HDMI, namiesto toho je tam Displayport.Xaltotun napísal:tak d-sub zapoji cez dvi-i a druhy komp cez hdmi...
Premazané, už som niekoľkokrát spomínal že o monitoroch iného typu/iného výrobcu sa bavte v príslušnej téme, nie tu
.
chcel by som sa spytat ako je na tom HP lp2475 s dead pixel policy?Neviem sa nikde nic docitat ako to je s tymto panelom..
akurat som osadil LP2475 a je tam jeden cierny pixel v pravom dolnom rohu
akurat som osadil LP2475 a je tam jeden cierny pixel v pravom dolnom rohu
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Neviem, aka je dead pixel policy, ale pochybujem, ze zahrna jeden vadny pixel. Mozes to vsak skusit vymenit, neznamena to, ze ti ho nevezmu naspat. Starsia norma ISO13406-2 spomina 17-19" modely a pripustne mnozstva vadnych pixelov su o dost vyssie.
Inak mas jeden cely vadny pixel? T.j. nesvieti na jednom mieste ziaden z troch subpixelov (cerveny, zeleny, modry)? Alebo ti nefunguje iba jeden subpixel? Pokial by sa jednalo o jeden subpixel, nevidim absolutne ziadny dovod na vymenu monitora. Jeden vadny subpixel proste nevidis, ani desat. Rovnake "chyby" na paneli ti urobia aj vacsie prachove zrniecka nalepene na monitore.
Inak mas jeden cely vadny pixel? T.j. nesvieti na jednom mieste ziaden z troch subpixelov (cerveny, zeleny, modry)? Alebo ti nefunguje iba jeden subpixel? Pokial by sa jednalo o jeden subpixel, nevidim absolutne ziadny dovod na vymenu monitora. Jeden vadny subpixel proste nevidis, ani desat. Rovnake "chyby" na paneli ti urobia aj vacsie prachove zrniecka nalepene na monitore.
LP2475W
nasiel som ho az ked som dal uplne biele pozadie..je cierny..ale je uplne v rohu skoro 1cm od okraja takze nie je to take hrozne..nemam to sice rad a vzdy som mal stastie no teraz sa akosi nepodarilo...
tak uz len ho skusit nakalibrovat nech vidim ako sa upravia farby a budem spokojny.
tak uz len ho skusit nakalibrovat nech vidim ako sa upravia farby a budem spokojny.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Okt, 2006, 02:00
recenzia na lp2275w http://www.prad.de/new/monitore/test/20 ... Einleitung 50ms inputlag, mierne overdrive defekty obrazu, tusil som ze na hry to lcd nebude uplne to prave, zostavam pri 2ms TN...
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
hmmm aj TNka maju inputlag casto cez 30ms... ale v kazdom pripade s nulovym alebo takmer nulovym inputlagom mame dva monitory, daewoo lcd24kal ktory je nedostupny a hyundai 241d.
zaujimave.
zaujimave.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
zaujimave ze majitelia s tym nemaju problemOrcusak napísal:recenzia na lp2275w http://www.prad.de/new/monitore/test/20 ... Einleitung 50ms inputlag, mierne overdrive defekty obrazu, tusil som ze na hry to lcd nebude uplne to prave, zostavam pri 2ms TN...
kajfun-este prihodim http://www.alza.sk/SK/lcd-displej-benq- ... d68988.htm" onclick="window.open(this.href);return false; -tiez nema problem s inputlagom ani s odozvou
No klikol som na odkaz a nechapem. Je mozne ze 24" MVA panel(aj pozorovacie uhly tomu nasvedcuju) pod 12tisic a za posledne tyzden som tu o nom nepocul? Preco sa tolko riesi 241D(tu samozrejme aj koli imputlagu) a LP2475w ak tento panel nema problem s imputlagom, je lacnejsi a papierovo je porovnatelny s oboma(urcite viac porovnatelny ako akykolvek TN)? (mozno kym niekto precita otazku a odpovie, precitam nejaku recenziu a pochopim sam preco sa o nom nehovori )