Najlepší program na úpravu videa
Najlepší program na úpravu videa
Cafte potreboval by som poradiť najlepší program na úpravu videa a filmov.
Pod pojmom úprava myslím konverziu formátou filmov (napr z AVI do Mpeg-2 alebo z Avi do 3Gp alebo Mpeg-4)
Diki
Pod pojmom úprava myslím konverziu formátou filmov (napr z AVI do Mpeg-2 alebo z Avi do 3Gp alebo Mpeg-4)
Diki
Mb: ASRock 775I945GZ S775 , CPU: Intel Core2 Duo E4300 2,11Ghz, Zdroj: Enermax 350W, RAM : A-Data 2x2Gb 800Mhz, VGA: nVidia GeForce 8600GT 512mb, HDD: WD 250Gb, OS: Windows Vista Ultimate 64bit, LCD: Acer AL1916W 19"
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Najlepší program na úpravu videa
mozno sony vegas, neviem, ci to ale vie robit aj 3gp
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Možno by i stačil aj "Allok video to mp4 converter"
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... nverter/?g" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... nverter/?g" onclick="window.open(this.href);return false;
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
chlapci neblaznite, sony vegas ani erightsoft alebo eleftsoft nie su NAJLEPSIE programy na upravu videa - zhruba tak, ako ja nie som prezident spojenych statov & americkych. Bavme sa o tom, kolko filmov v kinach bolo zostrihanych a post-procesovanych cez erightsoft nastroje, ok?
najlepsi program je pre kazdeho nieco ine, ale erightsoft to urcite nebude. Co takto Avid riesenia, Final Cut Pro od applu, adobe premiere plus after effects, veci od Canopusu... to su vacsie softy ale povedat ktory z nich je najlepsi je nemozne.
ja si myslim ze medzi nami na tomto fore nie je vela ludi ktori by sa mohli nazvat profikmi z oblasti spracovania obrazu. A preto tu necakaj nejake seriozne rady na tuto temu. A za ucelom konverzie autor nepotrebuje profi nastroj na spracovanie videa ale sprosty konverter v dlzke dva megabajty
najlepsi program je pre kazdeho nieco ine, ale erightsoft to urcite nebude. Co takto Avid riesenia, Final Cut Pro od applu, adobe premiere plus after effects, veci od Canopusu... to su vacsie softy ale povedat ktory z nich je najlepsi je nemozne.
ja si myslim ze medzi nami na tomto fore nie je vela ludi ktori by sa mohli nazvat profikmi z oblasti spracovania obrazu. A preto tu necakaj nejake seriozne rady na tuto temu. A za ucelom konverzie autor nepotrebuje profi nastroj na spracovanie videa ale sprosty konverter v dlzke dva megabajty
No ja este pouzivam Any DVD Converter Pro. ale niekedy robi sprostosti
Mb: ASRock 775I945GZ S775 , CPU: Intel Core2 Duo E4300 2,11Ghz, Zdroj: Enermax 350W, RAM : A-Data 2x2Gb 800Mhz, VGA: nVidia GeForce 8600GT 512mb, HDD: WD 250Gb, OS: Windows Vista Ultimate 64bit, LCD: Acer AL1916W 19"
Kajfun, on chce konvertovat podla toho co napisal, vsak keby si otvoril premiere tak odpadne este aj z takej veci ako PAR nastavenia, myslim ze tieto progy co mu napisali plne stacia, teda ak nechce robit fakt pokrocilu upravu, ale aj tam bude Pr+Ae badat jak kura po ranajkach kedze to nie su jedny z najlahsie ovladajucich sa softwarov (+ ked si pomyslis ze sa na to robia zvlast skolenia)kajfun napísal:...
.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
no a prave preto mu odporucame to, co mu odporucame. akosi neviem najst v tvojom prispevku pointuA za ucelom konverzie autor nepotrebuje profi nastroj na spracovanie videa ale sprosty konverter v dlzke dva megabajty
erightsoft je free a postacuje na domacu konverziu. ak by hladal nieco profesionalne, tak by to urcite nehladal na tomto fore
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ono ten konverter musi byt aj nejakej kvality, aby mu to v tom nenarobilo chyby. v Sony vegas sa konvertuje dost paradne a jednoduche upravy sa v tom robia celkom dobre a da sa to naucit aj metodou pokus-omyl
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
mate pravdu, ja som chcel len povedat ze nazov temy "Najlepší program na úpravu videa" asi mohol zniet "zhanam program na konverziu XY do AB"
a ten sony vegas je na upravu videa alebo na konverziu???