ako zmenit IP adresu?
ako zmenit IP adresu?
mam taky problem mam NB FS s Xp cez wifi v NB prijmam net z routeru BT2700HGV ktory je pripojeny na dsl... ked sa aj odhlasim a prihlasim na siet teda dam hladat wifi siet nahodim heslo na pristum do siete inak nenastavujem ziadnu ip v NB je tam vsade automaticka....ako zmenim IP v NB ,ked vzdy po prihlaseni do siete ,aj po zmeneni mena..nazvu NB mi prideli stale tu istu IP...Ak sa to da zmenit? viete mi poradit?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: ako zmenit IP adresu?
Neda sa zmenit. Aby ti dal wifi router inu IP musi vyprsat platnost tvojho DHCP lease. Tj nesmies sa na dany router pripojit vacsinou 2-3 dni. Ak mas pristup na webove rozhranie routera, tak by si mal mat moznost pozriet si dokedy je platna IP pridelena DHCP k MAC adrese tvojho pocitaca.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- v Routry vypni DHCP.
- tym padom si musis nastavit pevnu IP v kazdom zariadeni.
- ale nechapen CO TYM PREBOHA CHCES DOCIELIT?????
- tym padom si musis nastavit pevnu IP v kazdom zariadeni.
- ale nechapen CO TYM PREBOHA CHCES DOCIELIT?????
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Asi chce odrbat nejaku kontrolu na IP. To uz ale asi nevie, ze sa kontroluje jeho vonkajsia IP (rozumej IP adresa, ktoru ma DSL modem/router) a nie jeho IP adresa v lokalnej sieti za NAT.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ties ma ine nenapada........
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
diky za rady ...uz je to OK... presne chcel som si zmenit Ip aby som nebol blokovany... lenze router bol zaheslovany ,kedze som dnes informoval prevadzkovatela routera a postazoval som sa ze je problem otvorit google co predtym slo tv vysielanie plynule..aj pocuvanie radia ked rychlost bola 2000 az 4000... tazke dikes hadam sa to uz nezopakuje...