Kedze sa uz tyzden neviem dopracovat k vyrieseniu,davam to aj sem..dufam ze dalsi lock to uz nebude,lebo je to specificka tema,a ziadna ina podobna nie je..
Mam taky problem s oknami...
Fungovalo ale uz nefunguje asi to,ze ked v okne okne oznacim adresar s hudbou,tak sa mi v ponuke okna ma objavit taketo nieco - http://upnito.sk/imggal.php?viewImage=a ... d8ca7b751d" onclick="window.open(this.href);return false;
Ono sa mi to zobrazuje uz,ako vidiet iba pri priecinku "Music"..
Pred tym sa mi to zobrazovalo pri kazdom priecinku s hudbou..
Ak aj vo vlastnostiach jednotlivych priecinkov zmenim prisposobenia zobrazenia priecinka na "Hudobne ikony" tak si toto nastavenie vobec priecinok nepamata..a to je ten hlavny problem..
Tymto sa chcem opytat "skusenych Vista 64 premium Uzivatelov",ci mi nevedia pomoct,lebo mna to dost sere uz
Teraz som si aj vsimol ze ked otvaram a zatvaram okno tak mi cestuje po ploche..))))))))))))to uz je co za sranda..fakt uz absurdita:)
..a este myslim,ze mi toto vsetko fungovalo,ale z nejakeho dovodu prestalo...
Nefunguje nastavovanie priecinkov "BIG PROBLEM"
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Re: Nefunguje nastavovanie priecinkov "BIG PROBLEM"
nie je tu nejaky bill gates?
Nehcem byť OT, ale on by o tom tiež nič nevedel.
Spoiler: ukázať
Toto som riesil uz aj s microsoftom, ale ta slecna sa robila ako by mi nerozumela ... A nedoriesili sme nic, lebo odpoved bola v zmysle ze ja som urobil niekde chybu sam ...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
aha..takze je to asi na nobelovu cenu
Proste Vista je v tomto blba, zapamatanie default view a layout jej nic nehovori...
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
asi ano,ja mam 3 najcastejsie navstevovane adresare ktore mam na ploch a kazdy s nich je o inom obsahu..cize by sa bodlo prispobenie trochu,co sa funkcosti a aj velkosti a umiestnenia..inak vsimol som si ze si nepamata pri zmene rozlisenia ani polohu ikon
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
takze urcite riesenie svojho problemu som objavil...zmenil som cestu k specialnemu adresaru "My Music" k adresaru kde mam vsetku hudbu..a uz sa ta ponuka ukazuje aspon tu korektne