dobrý den
mám noetebook asus X51L a nejde mi čítačka SD. Hardware mi zobrazí a hned zmizne a potom ked pozriem v správcovi zariadení tak píše že chyba 10 a už neviem ako sa jej zbaviť.
Už fakt neviem
OS mám windows XP
ASUS X51L SD čítačka nejde
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Re: ASUS X51L SD čítačka nejde
Preinstaloval si najnovsie drivre ?
XP mas SP3 ?
XP mas SP3 ?
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Re: ASUS X51L SD čítačka nejde
tak SP3 nemám ale ten bude čoskoro čo sa týka ovládača tak ten som nenašiel ani keby chcem už som ho hladal.
Hardwer mi detekuje ako SD storage Card a ovládač neviem už som pregoooglil všetko a predtým som mal tiež nainštalovanyý SP3 a tiež mi to robilo tak neviem či to pomôže lebo čil som nanovo všetko inštaloval čistá inštalácia. a už vážne neviem čo môže pomôcť a dokonca na asus stránkach som bol a ovládač od SD čítačky som tam nenašiel.
Hardwer mi detekuje ako SD storage Card a ovládač neviem už som pregoooglil všetko a predtým som mal tiež nainštalovanyý SP3 a tiež mi to robilo tak neviem či to pomôže lebo čil som nanovo všetko inštaloval čistá inštalácia. a už vážne neviem čo môže pomôcť a dokonca na asus stránkach som bol a ovládač od SD čítačky som tam nenašiel.