Nejde mi zvuk na Youtube
Nejde mi zvuk na Youtube
Zdravím všetkých. Poterboval by som poradiť. Po preinštalovani Windovsu mi prestal ist zvuk na youtube a podobných net videach. Spravca žiadne konflikty nehlasi ostatne mi vsetko ide mp3 filmy. Uz som skusal vsetko preinstalovat co sa tyka zvukovky naistalovat vsetky mozne pluginy a stale to nechce ist. Ak mate niekto radu, sem s nou, budem moc vdacny. dakujem.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 17. Sep, 2008, 17:51
Re: Nejde mi zvuk na Youtube
ja som mala rovnaky problem, a bolo to ovladacmi na zvukovku, ale myslim ze sa ta skoro niekto spyta na typ zvukovky
skus zapojit konektor do inej diery, mne to tak fungovalo ale vyriesli som to tak ze som nieco ponastavovala na zvukovke.
kolko kanalovu ju mas? skus tam prepnut na 2/4/6 kanalov, mozno tam nieco bude. ale ista som si neni
skus zapojit konektor do inej diery, mne to tak fungovalo ale vyriesli som to tak ze som nieco ponastavovala na zvukovke.
kolko kanalovu ju mas? skus tam prepnut na 2/4/6 kanalov, mozno tam nieco bude. ale ista som si neni
bu
Nuž..skúšal som už všetko a stále to nejde. Už som zúfali. Zvukovku mam integrovanu na doske doska je KT6 V.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
nemas vistu?? (omilom ubrati zvuk len pre konkretnu aplikaciu)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
JJ, ubraty zvuk pre aplikacie.... Ale musiš si ho nastaviť v rozširenych nastaveniach.
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Mal som to tiež ale naštastie som mal na plôáne riešiť reinstall tak sa to vyriešilo ale skú pozrieť kodeky, na 99% to bude nimi...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- habr100
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
no bolo by dobre napisat aj prehliadac, mne to robila opera 9.5x tam stacilo preinstait flash plugin starsou verziou, ale v najnovsej opere uz ide vsekto bez problemu