T-com 4G a wifi (nazory)
T-com 4G a wifi (nazory)
v decembri mi konci ten orange shit a chcem prejst na 4G (byvam na dedine )
rozmyslam nad turbo 2
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... ction=home" onclick="window.open(this.href);return false;
a DSL Wi-fi router už za 990,- Sk (32,86 €) s DPH
a potreboval by som k tomu aj PCI wifi kartu..
Kabel sa mi nechce tahat cez cely dom.. (z bodu A do bodu B)
Je to dobry napad?
Je to lama friendly zapajanie? normalny modem viem zapojit, ale predsa router je router..
rozmyslam nad turbo 2
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... ction=home" onclick="window.open(this.href);return false;
a DSL Wi-fi router už za 990,- Sk (32,86 €) s DPH
a potreboval by som k tomu aj PCI wifi kartu..
Kabel sa mi nechce tahat cez cely dom.. (z bodu A do bodu B)
Je to dobry napad?
Je to lama friendly zapajanie? normalny modem viem zapojit, ale predsa router je router..
- Screaming_Eagle
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 07. Okt, 2007, 08:00
Re: T-com 4G a wifi (nazory)
Ak sa ti nechce tahat kabel,tak napad je to vcelku dobry, na tu vzdialenost si myslim, ze by to malo fungovat v pohode. Sam to tak mam poriesene na zhruba podobnu vzdialenost (aj ked mam v ceste "trosku zeleza" a teda to za istych podmienok trosku hapruje). A nemyslim si, ze by si potreboval lama friendly zapojenie, sudiac podla prispevkov. Je to podobne ako modem. Totiz minimalne poziadavky su uspesne zvladnutie rebusu s kockami, 3-uholnikmi a valcekmi zasuvanymi do spravnych dierok. Pre pouzitie manualu su min. poziadavky absolvovanie 1. triedy zakladnej skoly (kvoli citaniu), resp. kniha Citanie pre samoukov
Ktovie ako by to slapalo cez tie Powerline adaptery...
Ktovie ako by to slapalo cez tie Powerline adaptery...
Where there is a will, there is a way
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- je to dobry napad.
- T-Com ma velmi spolahlive produkty za dobru cenu
- T-Com ma velmi spolahlive produkty za dobru cenu
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
ale iba ak sa nejedna o produkty od znacky MicrocomToman napísal:- T-Com ma velmi spolahlive produkty za dobru cenu
asi tak nejak..Screaming_Eagle napísal:Ktovie ako by to slapalo cez tie Powerline adaptery...
http://www.pc.sk/modules.php?name=artic ... 1222067129" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja by som bol chcel wifi, este z dovodu moznej kupi Notebooku alebo lepsieho mobilu/pda..
Yop, posledne slovo bude mat aj tak len sponzor (mama). Co nema o PC a inej elektronike (okrem mikrovlnky a zehlicky) ani sajnu.
- Screaming_Eagle
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 07. Okt, 2007, 08:00
Mno tu recenziu som cital,lebo ma to hned zaujalo. Zalezalo by od kvality rozvodov a parametrov tych adapterov, pretoze sa mi zdaju ine ako testovane dva (asi Netgear). Napadlo ma to hlavne preto, ze v podpise si nemal spominany notebook. Ak by to dosahovalo take rychlosti ako tie v recenzii, tak by to na to Turbo 2 stacilo. Pokial kupis notebook(mobil/PDA) je to ale uplne ina situacia. Wifi je jednoznacne lepsia, ja som ju tiez zaviedol kvoli tomu, aby som sa mohol pripojit kdekolvek v dome.
Where there is a will, there is a way
No ak sa Ti nechce tahat kabel, urcite sa aj ja priklonim k wifi (tie "veci cez el. siet" sa mi vobec nepacia a wifi je predsa len viac rozirene...). Jediny problem by mohol nastat a to kvalita signalu, lebo ak si dobre pamatam, na tom routri je lan nejaka 1-3dB antenka. Cize pozapajat, vyskusat a ak to bude slabucke, vymenit antenku (aj v a***e maju taku fajn indoor 7dB za nejakych 400nakup).
for Screaming_Eagle:
To bolo krasne, citanie pre samoukov
M
for Screaming_Eagle:
To bolo krasne, citanie pre samoukov
M
No, nabulikal som mame do hlavy, ze wifi je lepsie a schvalila mi to... staci povedat, ze sa nic vrtat nebude
som to prepocitaval a trebalo by 15m kablu.. kokko stoji meter? 50? tak vtej cene mam wifi kartu..
som to prepocitaval a trebalo by 15m kablu.. kokko stoji meter? 50? tak vtej cene mam wifi kartu..
meter, cca 10, ale neva. mas wifi
no + koncovky za 8 korun a klieste.. ta sa nazbiera... ale mam wifi teoreticky...
Ja Ti to schvalujem , na sponzora to spravilo dojem a Ty mas wifinu, skratka sa Ti to oplati...