Vystopovat adresu podla IP
- Rap.Brnky.City
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
Vystopovat adresu podla IP
zaujimalo by ma ci sa da nejak vystopovat presna adresa uzivatela nejakej stranky?!Napriklad na phpbb fore, alebo to je skratka jedno. Len ci sa podla IP adresy a poskytovatela sluzieb vie obycajny clovek napriklad aj ja dozvediet presnu adresu niekoho.
TOSHIBA Satellite L505-111
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Vystopovat adresu podla IP
..povedal by som že na základe zákona o ochrane osobných údajov sa zrejme podľa IP dostaneš len po providera, ďalej by to muselo ísť asi len so súdnym príkazom / policajným vyšetrovaním, kedy by provider musel poskytnúť osobné údaje užívateľa s danou IP v danom čase (napr. v prípade dynamickej IP atď ..)
či myslíš len niečo takéto? http://whois.domaintools.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
či myslíš len niečo takéto? http://whois.domaintools.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rap.Brnky.City
- Nový používateľ
Noo myslel som aj aj.. Dobre ze hovoris.. aj toto podla doemny, kde je registrovana stranka, tam sa da zistit meno& kontaktna adresa majitela??
Ja som tam pozeral aj moju stranku ale povedzme na mna som tam udaje nevidel... Da sa to nejak zistit??
Ja som tam pozeral aj moju stranku ale povedzme na mna som tam udaje nevidel... Da sa to nejak zistit??
maximalne vystopujes providera...
ak si natukas moju IP, tak ti vyhodi Bratislavu hladali by ste ma tam marne, ked som z vychodu (zo Spisa)...
ak si natukas moju IP, tak ti vyhodi Bratislavu hladali by ste ma tam marne, ked som z vychodu (zo Spisa)...
Nedá sa to, je pár toolov na nete ale to aj tak vyhodí uzol/server z ktorého ideš do sveta...
...alebo popros pána sudcu o zdrap papiera
...alebo popros pána sudcu o zdrap papiera
.
- Rap.Brnky.City
- Nový používateľ
Aaale zatial to az take vazne nieje... Len som sa chcel informovat, bo zatial som aj ja tak vedel, ze sa to neda, len ked uz tak s tym papierom a to uz zasa nie ja zistujem ale uz su v tom ine organy.
No ok dakujem pekne za potvrdenie.
Mozte lock ak chhcete.
No ok dakujem pekne za potvrdenie.
Mozte lock ak chhcete.
...raz kedysi (asi pred rokom) sa Brano Mojsej chvalil, ze to vie zistit na vlastnom fore!!! Toto by som aj ja chcel vediet, do kelu...
M
M
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
no, ale Braňo Mojsej sa aj rovnako chválil, že vie spievať
...a vie snáď?
Braňo jednak nevie ani čo je to fórum, rovnako ani čo je IP, len kecá ako o speve
nedaj teda na jeho vyjadrenia, do kelu
...a vie snáď?
Braňo jednak nevie ani čo je to fórum, rovnako ani čo je IP, len kecá ako o speve
Good , len aby Ti neprisiel od neho domv doporuceny list
Ale on osobne to nevedel, spominal "manika", ale pokial je to jeho krvna skupina, mas isto pravdu
Ale on osobne to nevedel, spominal "manika", ale pokial je to jeho krvna skupina, mas isto pravdu
- Rap.Brnky.City
- Nový používateľ
TAk toto si teda ZABIL!Bikermotyl napísal:no, ale Braňo Mojsej sa aj rovnako chválil, že vie spievať
...a vie snáď?
No koment a 100 bodov!