Njaprv som rozmýšľaľ nad sytémom, a z pôvodnej Evga dosky s nF čispeotm, som presedlal an Asus Rampage Extreme. Myslím, že to je tá správna voľba a jednoznačný favorit, doska sa mi strašne páčiaj jej možnosti, a tak...
Ďalej pamäte, zatiaľ 2Gb pamäti OCZ Flex, vodu hlan a pracjce na frekvencii 2000Mhz..
Vybral som tieto, elbo myslím, že by nemali sklamať,a ni pri vyššiom OC.
Procesor tak tu budem amť dva kusy na pokusy a to ako prvý bude E8600,a ako istiaci procesor E5200.
GFX mám teraz Diamond HD4870X2, a ako chladenie tam je osadený blok od AquagrATIx.
Ešte ako náhradu alebo v prípade poruchy atď. mám ešte HD2400Pro myslím, že lowprofile.
Zdroje som si zaobstaral pre istotu 2 jeden 900W Silverstone čo poháňal pôvodnu zostavu, a druhý Tuniq 550W do istoty.
HDD tam klasika Samsung F1 640Gb, chaldený v Silentmaxxe.
Skrinku no tu mám zatiaľ AeroCool ZeroDegree, ale poväčšine sa bude využivať vami nazývany "Bench table"

Ďalej tak k zvyšku tu mám ešte CPu blok Apogee GTX, a vzduch Scythe Mugen.
Doska ta bude asi chladená referenčne, alebo ak bude treba tak NB sa napojí an vodu,a el to len v prípade núdze.
No a ešte k vdo tak tu mám 2x radiátory jeden klasika Alphacool,a jeden od Watercool..
Ďalej mám tiež 2x pumpy jednu klasiku Laing D5, a druhú tiež Laing DDC 12V Pro, tú s Alphacool topom.
Ešte k tomuto mám celý poskladaný za poúžívaný Alphacool Cool Answer PRO 120
.....
Takže teraz prechádza, už konečne k metóde chladeniu.
Ako komín mám zatiaľ zaobstaraný presne tento tiež z ebayu. http://cgi.ebay.com/Overclocking-Dry-Ic ... otohosting" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, dúfam, že postačí, aj keď som tu videl tiež pekné kusky od Jergus-a.
ako izolácia hmm tú použijem asi nejaký ten Armaflex nejaký hrubší na vežu.
A túsa dostavam k ďalšej veci..
....
?? Izolácia okolo socketu ??
Tu som rozmýšľaľ nd použitím tiež nejakého izolačného amteriálu,a lebo ma zaujalo ešte tá izolácia plastickou gumou. Myslíte, že by to v pohode šlo, nejakým zahriatím, a použiť ju??
Alebo aké ďalšei varianty..??
Ten voltmeter a termometer mám zaobstaraný od otca z roboty:

....
??Zaobstaranie suchého ľadu??
Ďalej sa dostavam k otázke kde zaobstarať suchý ľad..
Počul som firme Linde-Gas a Messer, o týchto dvoch som počul, že tams a dajú zaobstarať.
Hmm, objednávala by sa na jednu firmu tak tu yb asi enbol problém až taký..
...
Tak pre istotu som sa ešte zaobstaral rôznym príslušenstvom napr. fén na vlasy, kopu ventilátorov, tepovodivej pasty ako sa niekde písalo Arctic Sliver 5,a le mám aj Noctuu NT-H1, hmm našiel som ešte aj Peltiere ešte asi z čias 8800GTX čo bolo ku Sparkle Calibre chaldeniu. a tak...

Tak dufam, že sa mi to všetko podari rozkupnuť a ze to klapne .. vďaka,.