Ahojte
Budem kupovat PC a chcem poradit oldne kupy LCD monitoru....
Nechcem vela do toho investovat takze strop je 5000 SK bez DPH MAX!!
Nezalezi ani tak na znacke ako na kvalite (mal by byt cierny) bude zapojeny na 4870 al. 4850
Mal by mat DVI
Dakujem hosi
2253LW je momentalne jedina 22ka na nasom trhu z TN panelov co sa oplati kupit - lacny, o nic horsi ako vsetky ostatne TNka, ak by si uz poskuloval po niecom drahsom tak jedine HP2275 (PVA) ma prist nova varka.
Chcel by som si kupiť LCD, určenie všestranné, malo by ísť o väčšiu uhlopriečku (22 až 24 palcov). Celkom sa mi páčia monitory Samsung. Ak by bol TV tuner, nebolo by zlé, no nemusí byť, ak by však bol, je lepšie už s DVB-T tunerom, ak ho chcem priamo napojiť na digitálnu TV (Fiber TV)?
Mal by byť Full HD. Mal by mať HDMI vstup.
Ohľadne HDCP a HDTV u monitorov by som potreboval vysvetlenie, o čo ide.
Niekto TN panel odsudzuje, niekto nie, tak neviem čo a ako. TN, PVA, CPT...o čo ide?
Jas, kontrast, odozva...? Viem, že je HDMI 1.2v a 1.3v, u LCD to nebýva často uvedené...
Čo odporúčate?
Ja som našiel tento:
No tak zle podla toho ako to myslis, dve vyhody kedysi na strane TN sa vyrovnavaju - cenovo sa skoro rovnaju IPS panelom a odozva je tiez vcelku vyrovnana. Vo vsetkom ostatnom NON TN panely vyhravaju.
Tak potom naco kupovat TN.
Caute,rozmyslam nad kupov noveho monitora,no neviem ci sa dnes neoplati skor Led-TV,lebo mam novinku na stole a to je set-top box..no prioritu mam pouzivanie hlavne Desktop PC.Potrebujem 2xHDMI ,FullHD ,najlepsie 27" a viac,kvalita a ruzumna cena..babo rad
Cenu si neuviedol.Teda bud to bude monitor s TV,alebo TV.Z akej vzdialenosti na to budes cumiet?
Taketo nieco by mohlo byt?Set-top box zahod,kup CI kartu a nemusis mat spatnu skrinku na stole,ani dalsi spatny ovladac od set-top boxu http://www.alza.sk/27-samsung-t27b550ew ... 348773.htm