D-Link DI 524
D-Link DI 524
Caute. Nevie nahodou niekto pristupove meno a heslo do tohoto routra statil som instalacne cd
Re: D-Link DI 524
Ak si ho menil tak ti ho len tak niekto nepovie a default by to malo byt
meno: "admin"
heslo: "" (akoze prazdny retazec proste nic)
nemenil som ho len som ho odpojil a prepojil s inym modem a teraz treba ist do jeho menu a vypnut dhcp server aby nepriradoval ip. inak to heslo je nejake tajomstvo?? doteraz som mal router microcom tam je login admin a heslo epicrouter ale na d-link to neplatipEpinko napísal:Ak si ho menil tak ti ho len tak niekto nepovie a default by to malo byt
Nie je to bez hesla default, proste das meno admin a das login.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ja mám tiež D-Link od T-com a meno / heslo mam user / user Skús
dikes. vyskusam ja mam ten d-lik zo svedska tak uvidime skusim meno admin a heslo useremPORiO napísal:Ja mám tiež D-Link od T-com a meno / heslo mam user / user Skús
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Proste keď do prehliadača zadaš IP adresu tvojho routera D-Link tak sa ti objavy že zadajte Meno: user a Heslo: user . Čo neni jasné ešteATRIX9001 napísal:dikes. vyskusam ja mam ten d-lik zo svedska tak uvidime skusim meno admin a heslo useremPORiO napísal:Ja mám tiež D-Link od T-com a meno / heslo mam user / user Skús
Len pre doplnenie default adresa je nastavena na http://192.168.0.1/" onclick="window.open(this.href);return false; .
User je len pre prezeranie nastavení, len admin ich môže meniť.
Inak, ak si nemenil implicitné heslo (teda žiadne), pre bezpečnosť odporúčam čo najrýchlejšie zmeniť.
Inak, ak si nemenil implicitné heslo (teda žiadne), pre bezpečnosť odporúčam čo najrýchlejšie zmeniť.