1) Stiahnuť flash cez IE (keďže QIP 2005 používa jadro IE a aj ho uprednostňuje)
2) Stiahnuť si QIP Infium ktorý flash.ocx nepotrebuje keďže nemá podporu flash avatarov.
Už mám po problémoch. Díky za odpovede, snake. Ak by som mal ešte nejaký problém s vistou, tak sem napíšem.
Ma tak napadlo.. ten "vypínací" gombík v štarte u mňa slúži na prechod do spánkového režimu. Dá sa to prestaviť, aby som týmto gombíkom počítač vypínal ?
zadaj do startu (tj start a hned pis)
power options > [vyber si plan napajania] > Change Plan settings > change advanced power settings > power buttons and lids > Start menu power button > Setting shutdown
Čítaj hore čo píšem, QIP 2005 (tj 8XXX rady) používaju jeho jadro, tým pádom otvárajú linky v ňom, Infium otvára podľa prednastavených parametrov (tj mne HTTP otvorí vo Firefoxe a podobne)
Don Ferignon napísal:Ešte by som chcel dosiahnuť, aby mi QIP otváral odkazy v Opere a nie v IE.. všade kde sa dá mám nastavenú operu ako default a predsa sa to otvára v IE
Vypni automatický spustenie po štarte systému a urob si ikonu, alebo edit tej čo máš na ploche a dopíš parameter:
"/urldef"
Malo by to fungovať...