Cawte vcera som stahoval jeden subor a Norton Internet Security mi v nom nasiel vyrus. Tak som ten subor vymazal, robil som dalej na pocitaci a potom so ho normalne vypol. Ale ked som potom zapol pocitac tak mi po nabehnuti biosu napisalo ze windows nebol najdeny restartujte pocitac pomocou Ctrl+Alt+Delete. To som spravil aspon 50 krat ale to vobec nepomohlo . Tak som isiel preinstalovat windows. Harddisk som mal rozdeleny tak, ze v C-ku som mal windows a v D-ku som programy, hry a dokumenty. Tak som teda naformatoval len C-ko a tam som potom nainstaloval Windows. Po instalacii som isiel do D-cka dal som vymazat vsetky programy a hry a potom som isiel instalovat ovladace. Po nainstalovani INF Driver som isiel si nieco pozriet do D-cka a vkuse mi vypisuje tabulku ze: C:\resycled\boot.com nie je platnou aplikáciou Win32 a nejde mi dostat sa do C-ka ani D-cka len cez spravcu diskov!!!!
nevies hladat. ked ti raz pc pise, ze ho nedokaze otvorit, tak tam je. ved ti pise aj cestu.(kedze pise ze je to neplatna app win32, tak sa musel pokusit ho nacitat, takze to nieje len nejaky neplatny odkaz na ten subor, ale subor existuje)
dufam ze take prkotiny ako zobrazenie skrytych suborov a podobne mas zapnute.