Zrušenie prihlasovacej obrazovky WinXP
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Okt, 2008, 14:32
Zrušenie prihlasovacej obrazovky WinXP
Ahojte prosim Vas vie mi niekto poradit ako zrusim tu prihlasovaciu tabulku pri startovani Windows XP .Chcem len aby som zapol pocitac a nastartoval sa mi windows a nie este potvrdzovat tu tabulku s prihlasenim
Diky za rady
Diky za rady
Re: WINDOWS XP - rada
control userpasswords2
zadaj do startu, vyber uzivatela a odskrtni Pouzivatelia musia zadat meno a heslo...
zadaj do startu, vyber uzivatela a odskrtni Pouzivatelia musia zadat meno a heslo...
.
-
- Nový používateľ
do AKEHO STARTU? neviem kde to mam zadatSnake napísal:control userpasswords2
-
- Nový používateľ
vyber uzivatela tam nenam mam tam iba odhlasit ...co teraz?Snake napísal:start spustit
-
- Nový používateľ
Re: Zrušenie prihlasovacej obrazovky WinXP
neviem po dlksom badani som nasiel iba toto ale neviem co stym dalej
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
- Otvoris si webovy prehliadac
- Napises do riadku s adresou http://www.google.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Napises vyhladavaci retazec :
Windows XP ako automaticky prihlasit pouzivatela - Hned prva linka je :
Ako zapnúť automatické prihlásenie do systému Windows XP
Bolo to strasne takze, ze ?Automatické prihlásenie možno zapnúť bez úpravy databázy Registry v počítači so systémom Microsoft Windows XP Home Edition a Microsoft Windows XP Professional, ktorý nie je pripojený k doméne. Postupujte nasledovne:
1. Kliknite na tlačidlo Štart a potom na príkaz Spustiť.
2. Do poľa Otvoriť zadajte reťazec control userpasswords2 a potom kliknite na tlačidlo OK.
Poznámka: Ak sa používatelia pokúsia zobraziť informácie Pomocníka v okne Používateľské kontá v systéme Windows XP Home Edition, tieto informácie sa nezobrazia. Zobrazí sa však nasledovné chybové hlásenie:
Nedá sa nájsť súbor Pomocníka jednotka:\Windows\System32\users.hlp. Skontrolujte, či súbor na pevnom disku existuje. Ak neexistuje, je potrebné ho preinštalovať.
3. Zrušte začiarknutie políčka Používatelia môžu na tomto počítači pracovať až po zadaní mena používateľa a hesla a potom kliknite na tlačidlo Použiť.
4. V okne Automatické prihlásenie zadajte heslo do poľa Heslo a potom znova do poľa Potvrdiť heslo.
5. Kliknutím na tlačidlo OK zatvorte okno Automatické prihlásenie a potom opätovným kliknutím na tlačidlo OK zatvorte okno Používateľské kontá.
-
- Nový používateľ
nie nebolo nevedel som ako zacat ze mam napsisat tu sekvenciu ...idem to vyskusat
DIKY
DIKY
-
- Nový používateľ
Hotovo vyriesene uz to chodi ako ma
DIIIIIIIIIIIIIIIIIIKY
DIIIIIIIIIIIIIIIIIIKY
- hermarian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Môžem vymazať účet Administrator? Lebo keď som si odškrtol " Používatelia môžu na tomto počítači pracovať až po zadaní mena používateľa a hesla" tak sa mi automaticky spustí účet Administrator, a nie môj.
Díki
Díki
Spoiler: ukázať
Vo viste "netplwiz" príkaz pisať do okienka hneď nad sťart kde je napísane vyhľadavať(v XP pisat v spustit) aby sa ešte neaky expert nepýtal nechať nezšktrnute poličko po panačikmi dať OK zadat prihlasovacie heslo a spusta samo aj s heslom
p.s. jednoduchšie to už neviem napisať
p.s. jednoduchšie to už neviem napisať
Spoiler: ukázať
A co toto???
start=>ovladacie panely=>uzivatelia=>sposob prihlasovania a ... =>povolit jedoduche prep...=>OK
M
start=>ovladacie panely=>uzivatelia=>sposob prihlasovania a ... =>povolit jedoduche prep...=>OK
M