IcYak napísal:Sused robi operatora v Orange a povedal ze ich TV by si v zivote nedal. Pretoze uz samotny system je zly. Skratka ze strasne vela stastnosti na to maju a ked som si daval Fiber tak mi vravel ze nech si preboha nedam aj TV

no je pravda ze nie je bezstarostna... najviac mi asi vadi to dlhe zapinanie a napr. ked nie som doma 2-3 tyzdne, tak ked to zapnem tak mi nejde obraz iba zvuk.. pise ze nemam pristup k tym kanalom (STV, JOJ, Markiza, TA3) asi 1-2 minutky mu to trva kym zisti ze mam a pusti aj obraz.....alebo aj celkovo to menu je pomerne pomale (programovy sprievodca, oblubene polozky...)..... ale na druhej strane mam najkvalitnejsi obraz a bez toho aby mi za oknom strasila parabola.......a Magio ma tiez svoje chyby....co mam znamych, tak im to pravidelne asi raz za mesiac komplet padne... ide to este "cez dvojlinku" je tam vacsia kompresia obrazu aj zvuku.....
jednoducho ani jedno nie je ani z daleka dokonale, ale FiberTV je asi najmensie zlo...
a aby aj DigyTV (naj programova ponuka zo satelitnych poskytovatelov) malo nejaky comment: tak ten maju nasi... maju asi 100cm paraboly ale ked je v lete burka, tak im vzdy vypadne signal... a niekedy aj v zime pri velmi zlom pocasi (tu je nevyhoda ze mracna idu z juhu, juhozapadu kde je aj druzica, nemusi to tak byt vsade ale), neviem preco, ale digy obraz je posunuty do lava ... nie je vycentrovany, takze ta lava strana je orezana.... dalej nevyhodou je prijem HDTV .. musite mat novy reciever.....a potom ma tam aj trosku odradili madarske dokumentarne kanaly... tak ked to maju v ponuke pre SVK, tak preco tam mendlekuju po madarsky pocas vsetkych reklam a uputavok..... ale zasa to ma najrychlejsie zapinanie a prepinanie medzi programami, viete si ich tam usporiadat ako xcete na rozdiel od Magia a FiberTV (aj ked ten tipek co mi instaloval Fiber hovoril, ze maju v plane to aby sme si aj mi uzivatelia mohly usporiadavat kanaly)....