ahojte,
mam doma palit 4870 1gb sonic dual edit. s grafickou som ako tak spokojny super teploty, slusny vykon..
bohuzial ma ale zaraza ze ju neviem taktnut nad 830/1150.. ako nahle zvysim ci uz core alebo mem zacne sa to preukazovat nestabilitou, niekedy len blbnu textury inokedy preblikne obrazovka a pritom sa teploty drzia do max 67° (burn) ...skusal som sa tu prehrabavat v clankoch o hd4870 je tu toho uz naozaj dost, ale bohuzial som sa nedopatral k lepsiemu napadu ako skusit dat novy bios..resp. poradte co by som mohol skusit a preco mi to nezvlada.. (grafika ma dualny bios preto sa bojim vymeny) zostava v podpise
please
problem pri OC HD4870
problem pri OC HD4870
Spoiler: ukázať
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Re: problem pri OC HD4870
bud rad za take takty, 70% tyhto kariet neda ani tolko
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
no tak to mi je luto, predpokladal som, ze vacsinou bude problem kvoli tepolote a kedze sa tato gk vobec nezahrieva na teploty o akych som pocul pri HD4870 s ref. chladenim..tak som tak trosku dufal, ze by som dostal z nej este nejake to fps po dvoch hodinach v teste pri 99% loade neprekrocilo jadro 66° ...a pritom to som uz zbadal nejake to preskocenie textury (830/1150) takze aj ked tester pise ze ok mne sa to moc nezda..
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No pomoze podla mna jedine zvysenie nap. pre 3D v BiOSe karty.
Ja mam tiez Palitku, ale 512MB verziu len sa stale k tomu biosu neviem dostat, neni cas ani chut to studovat/hrat sa s tym...
Ja mam tiez Palitku, ale 512MB verziu len sa stale k tomu biosu neviem dostat, neni cas ani chut to studovat/hrat sa s tym...