Fallout 3
Re: Fallout 3
Neviete, kde sa dajú kúpiť zbrane? Alebo ako ich získať, lebo vyjdem z toho mesta a tam je to hrozné. Ledva sa ubránim psovi.
Spoiler: ukázať
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
jak je to s ceskou lokalizaciou? su tam len texty alebo je to cele dabovane?
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Pokial viem tak len titulky. Taka edicia sa zacala minuly Piatok predavat z Xzone.Memnon napísal:jak je to s ceskou lokalizaciou? su tam len texty alebo je to cele dabovane?
Kde sa dajú kúpiť? To mi fakt nikto nevie poradiť?Xenon napísal:Neviete, kde sa dajú kúpiť zbrane? Alebo ako ich získať, lebo vyjdem z toho mesta a tam je to hrozné. Ledva sa ubránim psovi.
- Martan
- Používateľ
No kde by si asi cakal?
Zeby u obchodnikov, bud v mestach alebo u obchodnikov z karavan...
Takisto je jedna lokacia (nespominam si) kde sa nachadza nieco ako 'blsi trh' to ti povie jeden obchodnik karavany, ktory chodi okolo Megatonu.
Zeby u obchodnikov, bud v mestach alebo u obchodnikov z karavan...
Takisto je jedna lokacia (nespominam si) kde sa nachadza nieco ako 'blsi trh' to ti povie jeden obchodnik karavany, ktory chodi okolo Megatonu.
No áno. Lenže v meste je armory zamknuté a iné budovy sa mi podľa názvov nepodobali na predajňu zbraní.
- Martan
- Používateľ
V Megatone zbrane predava napr. ta pipka co ma obchod zo zasobami.
Predava aj schemy na zbrane, daju sa u nej zbrane vyrabat a dokonca ich aj opravuje...
+ ti da dobry quest
Predava aj schemy na zbrane, daju sa u nej zbrane vyrabat a dokonca ich aj opravuje...
+ ti da dobry quest
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Dobry quest ? Boha, ved ta kym dopise tu knihu ... Uz jej robim 6-ty quest. Inac ohladne jednej serie questov od nej mam srandovne "spomienky" :Martan napísal:V Megatone zbrane predava napr. ta pipka co ma obchod zo zasobami.
+ ti da dobry quest
- Martan
- Používateľ
No sak preto dobry ze sa clovek nemusi furt dr... cez cely wasteland...
Inak aky mas lvl? Ja zatial 6. vcera som sa tomu chvilu venoval a urobil som jeden dlhsi quest v Arfeu s tym chalanom Ianom.
Inak aky mas lvl? Ja zatial 6. vcera som sa tomu chvilu venoval a urobil som jeden dlhsi quest v Arfeu s tym chalanom Ianom.
-
- Moderátor
Tiez nieco okolo toho. Arefu som velmi neriesil, chlapca som zatial nehladal. No kvoli tym mysiam od tej baby som sa trepal cez pol mesta a objavil nejaku budovu plnu supermutantov... Mam pocit, ze v hre existuju i tazsi superi ako supermutanti, jediny ktory sposobuje problemy je ten s minigunom . Ostatni su s dobrou vybavou (co uz teraz mam) hracka... Skor mam problem s mravcami, ale na nich su ucinne miny , no este musim najst "zaverecnych bosov" u mravcov. Potom este pohladat toho fagana u "Family" a budem mat relativne cisty register ostatnych uloh.
PS: Ja sa nezvyknem drbat cez cely wasteland. Ak uz mas najdene miesto, ci miesto blizko cielu, tak mozes pouzit tzv "fast travel" cez world map.
PS: Ja sa nezvyknem drbat cez cely wasteland. Ak uz mas najdene miesto, ci miesto blizko cielu, tak mozes pouzit tzv "fast travel" cez world map.
- Martan
- Používateľ
No to hej, ale ked ta niekto milo poprosi a posiela ta na kraj mapy a blizsie nic nemas, ziadny checkpoint, tak ti nic ine neostava len si uvarit kavu stlacit Q a citat si nieco...
Zatial najtazsim superom boli jednoznacne tie prerastene kraby ci co to je. Miraulk tak nejak...
Maju tvrdy plast a ked sa netrafis do hlavy da zabrat kym tu potvoru zabijes, tiez som ich riesil minami alebo brokovnicou do hlavy.
No a zatial naj. zazitok mam zo Supermutantom, vtedy som mal este len 3 lvl a ten mi jednu bachol a bol som dead. Ale perfektne ho spracovali lubil sa mi Asi o desat hlav vacsi jak ja
Stale mam vsak jednu velku dilemu:
Zatial najtazsim superom boli jednoznacne tie prerastene kraby ci co to je. Miraulk tak nejak...
Maju tvrdy plast a ked sa netrafis do hlavy da zabrat kym tu potvoru zabijes, tiez som ich riesil minami alebo brokovnicou do hlavy.
No a zatial naj. zazitok mam zo Supermutantom, vtedy som mal este len 3 lvl a ten mi jednu bachol a bol som dead. Ale perfektne ho spracovali lubil sa mi Asi o desat hlav vacsi jak ja
Stale mam vsak jednu velku dilemu:
-
- Moderátor
Miraulk je v pohode. Toho netreba riesit, od toho treba odbehnut ak sa da. Je to rychle a ciste riesenie.
A k tej tvojej dileme:
A k tej tvojej dileme:
- Martan
- Používateľ
Sam uvidis, ze nie vzdy sa da utiect
No ja mam v plane navstivit tu Ten Penny Tower a pokecat este tam, ale hento si mi nemal vraviet sakris...
Ale chcem vidiet ten hribik a potom load hh.
No ja mam v plane navstivit tu Ten Penny Tower a pokecat este tam, ale hento si mi nemal vraviet sakris...
Ale chcem vidiet ten hribik a potom load hh.
-
- Moderátor
No ja ti neviem, ja som bol v ich liahni a tam som bez problemov utiekol