Kedze mi nefunguje nastavenie okien s prisposobenim okna obsahu,tak hladam prehravac,ktory by automaticky zobrazoval svoj playlist ako adresarovy strom....proste take nieco ako ked mate prehliadac fotiek so sidebarom ktory je vlastne adresarovy strom,len s tym rozdielom ze toto by prehravalo muziku...
Zas som to napisal komplikovane..tak dufam ze ma pochopite
Špecificky audio prehravaČ
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Re: Špecificky audio prehravaČ
zrejme som to zle vysvetlil..ako vzdy:)ale ak nie..tak ako prosim ta... oba totiz mam a nejak to tam nevidim,..
alebo by stacilo aby bolo v kontextovej ponuke adresaru"prehrat s XY prehravacom"..tak ako to je pri suboroch
alebo by stacilo aby bolo v kontextovej ponuke adresaru"prehrat s XY prehravacom"..tak ako to je pri suboroch
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Myslis taketo nieco? Winamp -> Nastavenia -> Pridat "Prehrat vo Winampe..."louth napísal:...alebo by stacilo aby bolo v kontextovej ponuke adresaru"prehrat s XY prehravacom"...
Po aktivacii tejto volby budes mat pri adresaroch nasledovnu moznost:
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
to poznam..ide to aj na viste?
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Vistu nepouzivam, ale predpokladam ze ano. Je to obycajna integracia do prostredia explorer-a.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.