Intel Nehalem - vyžiadajte si vlastné testy!
- Archon
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: Intel Nehalem - vyžiadajte si vlastné testy!
World of Warcraft => Server Drak'thul => mesto Shattrath => MAX detaily => a aj dake Addony , Quest helper je taky dosť naročny . možno dopišem ešte daky addon ktori je taky naročnejši
lineage II + AA
Zbierka CPU:AMD Engineering Sample (ES)(REAL) I AMD Athlon 64 2600+(REAL) I Conroe ES (made 2005) I Duron ES I Itanium 2 ES I Tualatin ES I AMD K7 I some CPUs I Athlon 64 3100+ I K8 CPUs I AMD SledgeHammer ES
ja nežiadam žiadne testy, nechcem Ti dávať prácu navyše ... stačí, ak mi ho potom pošleš, aby som ho trošku prevetral pod dusíkom, ďakujem
a prajem veľa energie do toľkej práce, oceňujem takýto prístup
a prajem veľa energie do toľkej práce, oceňujem takýto prístup
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
- flanker
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Máj, 2008, 20:43
z her UT3 , ktere skaluje s vicejadrovymi procesory lepe nez dvoujadra (crysis apod je nesmysl, vyuzije spis frekvence nez rozlozeni vykonu mezi jadra), Devil May Cray, Lost Planet a z obecného bych rad videl vicevlakna, tzn treba encondig/dekoding videa+ winrar+ rendrovani. Pripadne i dalsi jine kombinace (hra+dekodovani a vliv na FPS a cas dekodovani). V tomto vidim hlavni smysl Nehalemu.
Muze byt splneno ?
Muze byt splneno ?
i7-5960X, i7-6700K, i7-4770K, i7-3770K, FX-9590, FX-9370, FX-8350, FY-8320,FX-8150,FX-8120, A10-7870K, A10-7850K,A10-6800K, A10-5800K, A8-5600K, A8-3870K@3740 MHz, A8-3850, AMD Phenom II x4 980 BE, AMD Phenom II x4 975 BE, AMD Phenom II X6 1100 BE@4314 MHz,Phenom II x6 1090T BE, Phenom II x4 970 BE, Phenom II x4 965 BE C3,AMD A64 x2 4600+ EE,AMD Phenom II X2 560 BE@4000 MHz, Athlon 64 3200+/ 3000+ (939/s754), Intel i7-3930K, Intel Core i7 980X@4550 MHz, core i7 2600K@4950 MHz, :-)
- ok, stačí úvodný test výkonu pri spustení BOINC alebo niečo konkrétne?Mirdis napísal:boinc
- test 3ds max je pripravený, ale štandardizovaný SPECapc. Ak požaduješ nejaký konkrétny, poprosím návod aj s potrebnými súbormi cez SScentrix napísal:3ds max 2009 s Vray 1.5 SP2 rendererom, test. scenu poskytnem.
- tiež môže byť zaujímavé, UT3 je v teste už zaradené... čo sa týka viacvlákien - enkóding videa napr. do H.264 dokáže vyťažiť naplno všetky jadrá, čiže pokles výkonu inej aplikácie je zaručený, neviem či to treba testovať osobitne. Navrhni presne jednu konkrétnu kombináciu. Vďaka.flanker napísal:z her UT3 , ktere skaluje s vicejadrovymi procesory lepe nez dvoujadra (crysis apod je nesmysl, vyuzije spis frekvence nez rozlozeni vykonu mezi jadra), Devil May Cray, Lost Planet a z obecného bych rad videl vicevlakna, tzn treba encondig/dekoding videa+ winrar+ rendrovani. Pripadne i dalsi jine kombinace (hra+dekodovani a vliv na FPS a cas dekodovani). V tomto vidim hlavni smysl Nehalemu.
Muze byt splneno ?
Neuraz sa, ale asi si nepochopil zmysel tejto témy. Prečítaj si jej názov ešte raz...Broolly napísal:...
sorry zle som postol ospravedlujem sa .
Spoiler: ukázať
no ja by som na konci celej recenzie chcel vidiet test na otazku ci sa da na INTEL nehalem upicet vajce no viem ze je to take neoriginbalne ale urcite to pritiahne vela ludi
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Gudas napísal:Mirdis napísal:boinc
no napr. Einstein@home za aky cas to vypocita..pripadne aj Rosetta@home moze byt?- ok, stačí úvodný test výkonu pri spustení BOINC alebo niečo konkrétne?
Naposledy upravil/-a Mirdis v Ut 04. Nov, 2008, 20:44, upravené celkom 1 krát.
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
Archon napísal:World of Warcraft => Server Drak'thul => mesto Shattrath => MAX detaily => a aj dake Addony , Quest helper je taky dosť naročny . možno dopišem ešte daky addon ktori je taky naročnejši
Ale inak vieme objektívne rozmýšlať? Ako sa toto prejaví na výkone? Tak že teba tá kravina baví (hra)?
.
keď vyjde Need For Speed: Undercover , tak by som to vyskusal na tom...ale samozrejme aj Crysis: Warhead a Farcry 2
- Archon
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Ako jeden z 11Milionov si myslim že je to stoji za test , no je to moja zvedavosť .Snake napísal:Ale inak vieme objektívne rozmýšlať? Ako sa toto prejaví na výkone? Tak že teba tá kravina baví (hra)?Archon napísal:World of Warcraft => Server Drak'thul => mesto Shattra => th => MAX detaily => a aj dake Addony , Quest helper je taky dosť naročny . možno dopišem ešte daky addon ktori je taky naročnejši
A nekecaj hovadiny , ja tvoje veci neuražam , tak laskavo sa kontroluj .A dufam že ostatny moderatori/admini nebudu podporovať takuto netolerantnosť .
keď už ... Shattrath je najnaročnejšia oblasť hry , ako na oficialnom serveri . Kvôli tomu že sa tam nachadzaju všetci hrači oboch stran a ešte aj na lietajucich mountoch .
Tu nejde o "netolerantnosť" ale skôr o objektívne porovnanie výkonu, a rozhodne ma nenapadá aký dopad to má na WoW, keby sme sa bavili o 3DM 06 (ktorý je silne CPU založený) tak pochopím, ale toto skutočne nie...
.
- Lycan
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
V poslednom čase som tu počul niečo také, že CPU celkovo nestačí na tie najnovšie hry .
Veľmi rád by som tu privítal graf na ktorom by bolo FPS a využitie CPU (%) , teda graf závyslosti percentuálneho využitia CPU od FPS v najnovších hrách . Aj nejaké testy tych 3-kanálových RAM s tým Core i7 CPU by sa zišli ale to už patrí medzi RAM testy .
Veľmi rád by som tu privítal graf na ktorom by bolo FPS a využitie CPU (%) , teda graf závyslosti percentuálneho využitia CPU od FPS v najnovších hrách . Aj nejaké testy tych 3-kanálových RAM s tým Core i7 CPU by sa zišli ale to už patrí medzi RAM testy .
Ďakujem.
To Snake : WoW nieje žiadna kravina ! 650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760