auto subwoofer box na doma
auto subwoofer box na doma
help potrebujem radu cem subwoofer box urceny do auta mat aj raz za cas doma ako take repro hra doma ? kamarat ma nejaky autowoofer doma ale bednu ma robenu s dost velkymi rozmermi a jemu to hra doma aj dost nizko aj dost nahlas
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: auto subwoofer box na doma
to ti nik presne nepovie. obecne, cim vacia bedna, tym lepsia reprodukcia basov.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Re: auto subwoofer box na doma
ehm... chu*ovina (ak sa mám vyjadriť slušne).shiro napísal:to ti nik presne nepovie. obecne, cim vacia bedna, tym lepsia reprodukcia basov.
Autosubwoofer ti bude hrať aj doma takmer rovnako ako by hral HiFi subwoofer, rozdiel medzi reproduktormi je len vo vizuálnom dizajne a vo vyššej odolnosti konštrukcie, čo so sebou prináša nižšiu citlivosť, a menej presné basy. Inak ale nie je problém, a čo sa objemu týka tak práve autosubwoofery si vňčšinou vyžadujú menší objem ako HiFi basáky.
Spoiler: ukázať