Zly zvuk s PC cez zosilovac
Re: Zly zvuk s PC cez zosilovac
Normalny elektroliticky. Kapacitu treba odskusat cca 47 uF a viac, napatie 35V +- treba skusat
Intel Core i5-3350P + Zalman CNPS10X Optima 2011, ASROCK B75 Pro3, Kingston 8GB KIT DDR3, GIGABYTE GTX 750 Ti WindForce 2X OC 4GB ,SSD Samsung 850 EVO 250GB, Samsung 320Gb sataII +WD 640Gb+ WD 2Tb ,Seasonic SS-400ET-T3 , LG DVD, RAZER DIAMONDBACK 3G, 24" LG 24MB37PM, Home made Aluminium case, zvuk: M-Audio Delta1010LT, Sennheiser HD215, repro: Fostex PM1-MKII
prosim ta na to si kde prisiel? ty si este nepocul take repraciky brumet? to ze to ma 50Hz neznamena ze to nebudes pocut... neviem ci vies ako vyzera taka zem (GND) v zasuvke na osciloskope nielen 50Hz, ale aj pekne sumy a rozne zvlnenia su na tom. cize ziadna cista sinusovka, ale kadejake frekvencie okolo toho a to pocut tiezshiro napísal:Tomasxp napísal:nikto nevie ako to odstranit? preco nebrumia aj repoduktory k pc nieco na to musi byt
pretoze skrkatka za 300sk nezahraju nic pod 100Hz, a ten brum je okolo 50Hz
BTW: brumi ti to preto, lebo mas rozdielne zeme na zosiku a na PC, skus len tak, drotikom prepojit kostru PC s kostrou zosiku teda pokial mas kovovy obal. Ak to bude bez zmeny, tak nieje ukostreny zosilnovac vovnutri reciveru. Bude tam samostatna zem, co sa prejavuje presne tymto. Hold kvalitne recivery su dobre odrusene od nekvalitnej zeme v zasuvke.
EDIT:
tak narychlo aby sme sa chapali...
1. bezne zapojenie recivera
2. zapojenie s ukostrenim
3. takto by si to mohol skusit ty
Spoiler: ukázať
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
ako už bolo spomenuté,preruš zeme na signálovom vodiči a daj tam kondenzátory. Použi však svitkové napríklad 330n. Ak to nepomôže tak to jedine galvanicky oddeliť - použiť transformátor. A to s prevodom 1:1 kde na primár zapojíš PC a na sekundár zosilňovač. Najlepšie však bude prepojiť to optickým káblom /ak je možnosť/
Prosim vas mam problem mozte mi poradit?
Ked nahram video cez FRAPS a potom ho pustim z plochy tak zvuk ide paradne. Ale ked chcem toto video prekonvertovat aby malo mensiu velkost tak obraz je este celkom dobri ale zvuk len pisti alebo vobec nejde dakedy len tak uplne slabo. Convertujem cez total video converter a skusal som viac formatov ako AVI mpeg2, mpeg4 a podobne. Daval som najvecsiu kavalitu zvuku aj rozne formaty mp3 aac ac3 aj tak nic.
Viete poradit co mam robiť aby som ten zvuk mal v norme ? ? ?
Ked nahram video cez FRAPS a potom ho pustim z plochy tak zvuk ide paradne. Ale ked chcem toto video prekonvertovat aby malo mensiu velkost tak obraz je este celkom dobri ale zvuk len pisti alebo vobec nejde dakedy len tak uplne slabo. Convertujem cez total video converter a skusal som viac formatov ako AVI mpeg2, mpeg4 a podobne. Daval som najvecsiu kavalitu zvuku aj rozne formaty mp3 aac ac3 aj tak nic.
Viete poradit co mam robiť aby som ten zvuk mal v norme ? ? ?
Spoiler: ukázať