ahoj,
Chcel by som vás poprosiť o radu, mam notas UMAX 5700wxc a v nom integrovanu citacku pametovych kariet. Ak do nej vlozim micro SD kartu Panasonic v adaptery, tak mi ju nenajde a nenacita.
Na stranke UMAXu niesu ziadne pridavne ovladace na citacku kariet, je este iny sposob ako to rozchodit ?
Citacka a karta v inich notasoch funguje.
Vdaka za radu.
Notas nenajde micro SD kartu
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Notas nenajde micro SD kartu
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: Notas nenajde micro SD kartu
Velkost karty (kapacita)? Ak ma viac ako 2GB a citacka nema podporu sdhc kariet, tak mas smolu.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
karta je 1GB
ako overím či má čítačka sdhc podporu, pokiaľ viem tak v dobe kúpenia (2 roky) takéto karty ešte neboli, nedá sa to softvérom ?
ako overím či má čítačka sdhc podporu, pokiaľ viem tak v dobe kúpenia (2 roky) takéto karty ešte neboli, nedá sa to softvérom ?
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
Ak ti book cita ine karty neriesil by som to. Obcas sa citacka s kartou nepohodne Este mozes skusit pouzit pri tej karte iny adapter. Tie adaptery su obcas nic moc.
K tej podpore sdhc...obvykle ak ma citacka uvedenu podporu aj vyssich ako 2GB kariet tak podporuje, teda cita aj karty sdhc. Ak sa nemylim sdhc su definovane od velkosti 4GB a viac.
K tej podpore sdhc...obvykle ak ma citacka uvedenu podporu aj vyssich ako 2GB kariet tak podporuje, teda cita aj karty sdhc. Ak sa nemylim sdhc su definovane od velkosti 4GB a viac.