čierna blikajúca obrazovka
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 25. Aug, 2008, 16:03
čierna blikajúca obrazovka
zdravím.... mám jeden pre mna velký problém nedávno som robil úpravu pc len kablov a tak dal som tam aj neony vsetko som pozapájal vsetko fungovalo a naraz ked som pri zapnutom pc len trocha pohol káblom zo zdroja začali repráky vydavať strašný zvuk a monitor zostal čierny len blikal.a od vtedy mam stale čierny monitor myselel som ze chyba bude v grafike ale už som aj inú grafiku skúšal a v tom chyba nie je vyskúšal som všeličo možné ale fakt neviem v čom je príčina mojho čierneho blikajúceho monitoru ale vsetko funguje disky mechanika.......... keby náhodou mal niekto skúsenosti s niečim takýmto bol by som rád keby napísal dakujem za vsetky vase rady diiky moc
MB: Asus P8H61-M CPU: Intel Core i3-2100 GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 1GB DDR5 RAM: Kingstom 4GB 1333MHz DDR3 HD: WD2500AAKS SSD OCZ 60 GB Power: Corsair 450W Case: Thermaltake Soprano Display :Samsung SyncMaster 206BW. Sound Card: Creative SB X-Fi Xtreme AudioSounds box: Genius SW-5.1 Home Theater Keyboard: Logitech Mouse: Razer Diamondback 1600dpi Mousepad: Cyber Snipa Headphones: Creative Fatal1ty Gaming Headset
PHOTO: Panasonic Lumix DMC-FZ18 EG-K + HAMA Star 61, 3-cestný stativ
Re: čierna blikajúca obrazovka
skontroloval si vsetky kable ?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
No mozno by trebalo skusit iny zdroj ... dost casto sa stava ze menej kvalitny vyrobok ma alebo bude mat studne spoje... samozrejme ze je to len v kabloch od zdroja a nie dnu v zdroji
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 25. Aug, 2008, 16:03
áno všetky káble som skontroloval na sto percent...... a neviem tým zdrojom či to bude už ma nič nenpadá čoby som mohol vyskúšať
MB: Asus P8H61-M CPU: Intel Core i3-2100 GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 1GB DDR5 RAM: Kingstom 4GB 1333MHz DDR3 HD: WD2500AAKS SSD OCZ 60 GB Power: Corsair 450W Case: Thermaltake Soprano Display :Samsung SyncMaster 206BW. Sound Card: Creative SB X-Fi Xtreme AudioSounds box: Genius SW-5.1 Home Theater Keyboard: Logitech Mouse: Razer Diamondback 1600dpi Mousepad: Cyber Snipa Headphones: Creative Fatal1ty Gaming Headset