kompatibilita Asus a7n8x-e deluxe
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40
kompatibilita Asus a7n8x-e deluxe
Takze pani, mam taku dilemu, chcel by som si kupit dosku Asus A7N8X-E DELUXE s chipsetom nForce2 ULTRA 400, ale:
presiel som vela diskusii, a vsade je pisane nieco ine....
-najviac ma znepokojuje nekompatibilita so zdrojom, to akoze fakt asusky nefakcia s hocijakym zdrojom? Ked si kupim v Ageme njaky 350W bude to slapat ? (agem neuvadza znacku zdroja)
-dalej ramky, docital som sa o nastaveni 11:3:3:3 pri Apacerkach, bude to frcat, alebo to bola viac-menej nahoda, ze to tomu typkovi islo? (niektorym to fakcalo aj na 8:3:3:3), totiz nemam inu moznost ako kupovat od Agemu a on ponuka Apacer, A-data a AM1...
-dalej mam VGA MSI , FX5200/128mb, pojde mi v tejto doske bez problemov?
-a posledna vec: v ageme ponukaju tuto dosku aj s WiFi kartou, neviete niekto ci je B-ckova?
Vopred dakujem za uzitocne rady, nemienim totiz vyhodit peniaze len tak....
PS: nepiste mi prosim rady typu: pri athlonoviXP2500+@3300MHz to robi problemy..... ja nemienim robit njaky brutalny OC....
-najviac ma znepokojuje nekompatibilita so zdrojom, to akoze fakt asusky nefakcia s hocijakym zdrojom? Ked si kupim v Ageme njaky 350W bude to slapat ? (agem neuvadza znacku zdroja)
-dalej ramky, docital som sa o nastaveni 11:3:3:3 pri Apacerkach, bude to frcat, alebo to bola viac-menej nahoda, ze to tomu typkovi islo? (niektorym to fakcalo aj na 8:3:3:3), totiz nemam inu moznost ako kupovat od Agemu a on ponuka Apacer, A-data a AM1...
-a posledna vec: v ageme ponukaju tuto dosku aj s WiFi kartou, neviete niekto ci je B-ckova?
PS: nepiste mi prosim rady typu: pri athlonoviXP2500+@3300MHz to robi problemy..... ja nemienim robit njaky brutalny OC....
Re: kompatibilita Asus a7n8x-e deluxe
preco nemas inu moznost, ako nakupovat v akemeAwenger napísal:Takze pani, mam taku dilemu, chcel by som si kupit dosku Asus A7N8X-E DELUXE s chipsetom nForce2 ULTRA 400, ale:
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40
agem
pretoze tam idem reklamovat staru dosku, a xcel by som si zobrat lepsiu + doplatok
Re: kompatibilita Asus a7n8x-e deluxe
Ja osobne nemam s ASUSkami skusenosti, takze ti asi moc neporadim.Awenger napísal:Takze pani, mam taku dilemu, chcel by som si kupit dosku Asus A7N8X-E DELUXE s chipsetom nForce2 ULTRA 400, ale:
Co sa typa pamati APACER, tak su to kvalitne pamate, ktore som mal aj ja a bol som spokojny a nemal by byt s nimi problem.
K tomu zdroju len tolko, ze je pravda, ze nieje zdroj ako zdroj, ale zdasa mi to prehnane, aby nejaka doska neslapala len kvoli tomu, ze by bol ten zdroj menej znackovy. Mam doma zdroj, ktory nieje znackovy a bol kupovany v Ageme a slape bez problemov.
A myslim, ze s tou grafikou by ti mala ta doska frcat, pretoze kamarat ma MSI GF FX 5600 na K7S5A a ide mu bez problemov. A ta doska je predsa dnes uz veteran.
yay
No, vypisovat konkretne problemy... to by sa hadam naslo na kazdu dosku nieco, vzdy su muchy. Staci si pozriet pomer uzivatelov ostatnych dosiek a ich spokojnost (nie nespokojnost) a myslim, ze to je jasne...
No v tom ageme maju ani neviem ci to mozem nazvat zdrojom. Znacka je bud M&S alebo Mercury. aj jeden aj druhy je total shit ako aj cely agem. Ta ich 350W ma vykon ako 250W znackovy zdroj tak sa potom ani necuduj ze ti doska s NF2 chipsetom nebude slapat, ona sama totiz dost zere a este k tomu proc a ... K tym pamatiam nekupuj AM1 ani akoze A-DATA (mercury) inak su to V-Data(menej kvalitne chipy od A-Data) ale oni to tam nenapisu lebo ojebavaju fsade kde sa da. Ked uz v ageme pamate tak Apacer je to pomerne zarucena kvalita. Inak v poslednej dobe co som niekde fical na forach tak sa ludia zacali stazovat na Asus dosky ze uz to nieje co to kedysi a ja som mal tiez svoju skusenost s Asusom. Velmi davno na p100 a to bolo spica doska ale A7V600 s KT600 chipsetom bola kaziva haluz. Asus u mna stratil.Ked si odkazany na Agem tak zober ten NF7-S. Takze asi tak.Ak chces tak v libre ti mozem kupit Twinmos pamate. 0908 860 253
dell noťas
Je pravda, ze Agem nieje zrovna naj sklad a to sa tykalo niekedy aj ich ochoty voci zakaznikom. To je Libra urcite na tom lepsie.miseno napísal:No v tom ageme maju ani neviem ci to mozem nazvat zdrojom. Znacka je bud M&S alebo Mercury. aj jeden aj druhy je total shit ako aj cely agem.
A bol som aj milo prekvapeny BGSkom.
Nedavno som daval kamaratovi zdroj od Mercury 300W lebo som vtedy iny na rychlo nezohnal, co som teda nadceny moc nebol, ale zatial mu slape a nestazoval si.
Ak chces kupovat pamate s Agemu, tak to asi naozaj tie Apacer.
Ja mam nejaky MS Industrial ci co to je na nom aka znacka.Asi nejaky 350W shit , ale zatial slape. Len som na nom musel menit vetrak, lebo ten co tam bol strasne reval.miseno napísal:ja som mal tiez neznackovi zdroj ale z libry znacka JNC a bol docela dobry, dokkonca ani tak nehrial ako tie mercury, aj cenovo je rovnaky.