flash N6233
flash N6233
no mam ju flashnut cez phoneix alebo Nemesis Service Suite (NSS) a potom updatnut FW cez nokia software update (NSU)?? Ide mi o to aby som tam mal aktivny pohotovostny rezim a aby to nerobilo hovadiny. Ktore je lepsie??
Spoiler: ukázať
Re: flash N6233
no ono je to v podstate jedno cez co to flashnes. ak nemesis a phoenix tak musis mat posledny FW (ten ktory asi chces) a modlit sa aby sa nic nepokaslalo. cez NSU mas tiez 50% sancu na uspech. ak mas brandovany telefon tak na novy FW asi necakaj. treba zmenit produktove cislo na nebrandovany a potom cez NSU updatnut. ale radsej mam phoenix.
vsetko mi je jedno
no brandovany je, len je problem ze neviem najst ten NSS z ich stranky mi to stiahnut nejde a idnde som to nenasiel a potom mam aj phoneix a ostatne veci, lenze neviem najst subor na v5.60. Ja uz som si to updatoval z povodnych 5.10 na tych 5.60 lenze je to stale brandovane a nemam tam aktivny pohotovostny rezim ...
PS/edit: uz mi to ide stiahnut, musel som na to kliknut pravym a ulozit cil jako...
PS/edit: uz mi to ide stiahnut, musel som na to kliknut pravym a ulozit cil jako...
Naposledy upravil/-a Agent0019 v Po 10. Nov, 2008, 21:43, upravené celkom 1 krát.
http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103814.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
tam si zmen produktove cislo na 0532184 daj update cez NSU znovu. ti ho odbranduje a mozno ti ten rezim pojde.
tam si zmen produktove cislo na 0532184 daj update cez NSU znovu. ti ho odbranduje a mozno ti ten rezim pojde.
vsetko mi je jedno
no prave s tymto mam problem, pokial to otvaram v opere tak mi to tam otvori len niaku bielu stranku, ked na to kliknem pravym a ulozit ciel ako tak mi to nic nestiahne. Pokial cez IE tak mi len preblikne ze to stahuje aj to dostahuje len je to internetovy dokument(.htm) ktory ma 3kb a ked na to kliknem lavym tak mi to tam prehlasi ze can not find a mam tam URL, vlastne ten odkaz co si mi napisal
http://www.google.com/search?client=fir ... 5+v+Google" onclick="window.open(this.href);return false;
vsetko mi je jedno
no takze flash cez NSS nepomohol, teda pomohol tomu, ze ked hoci co stlacim pri zablokovanom telefone tak sa nerozsvieti, ale stale tam nemam aktivny pohotovostny rezim. kde najdem subor s fw 5.60 alebo 5.43 na nokiu 6233, aspon ako sa vola
edit:uz to mam, staci dat do googlu napr RM-145_dp_v_122.0_mcusw04.91.exe download a prehladavat cwly web a hned niake prve odkazy to su, nieje to nic tazke
edit:uz to mam, staci dat do googlu napr RM-145_dp_v_122.0_mcusw04.91.exe download a prehladavat cwly web a hned niake prve odkazy to su, nieje to nic tazke
nie kazda nokia ma firmware RM-145_dp_v_122.0_mcusw04.91.exe
to RM_145 je model telefon a ostatne su uz len doplnujuce informacie o fw.
v celku ma zarazilo ze ked stiahnem fw cca 120mega (nokia 9500) a dam to instalovat tak sa mi spravy priecinok o velkosti 600mega
ked som to skumal tak som zistil ze ten bin je vzdy rovnaky ale sprievodne info su ine podla brandingu a lokalizacie.
trosku to mohla nokia vylepsit a mat len jeden bin a ostatne. ale pohoda, hlavne ze si to spravil ako to malo byt
to RM_145 je model telefon a ostatne su uz len doplnujuce informacie o fw.
v celku ma zarazilo ze ked stiahnem fw cca 120mega (nokia 9500) a dam to instalovat tak sa mi spravy priecinok o velkosti 600mega
ked som to skumal tak som zistil ze ten bin je vzdy rovnaky ale sprievodne info su ine podla brandingu a lokalizacie.
trosku to mohla nokia vylepsit a mat len jeden bin a ostatne. ale pohoda, hlavne ze si to spravil ako to malo byt
vsetko mi je jedno