Zdarec!
Názov hovorí za všetko - PC na 3 sekundy zamrzne ked prechádzam z 3D do 2D a opačne. Potom ide všetko normálne vie to však celkom slušne nasrať. Robí to od poskladania PC, robilo to na viacerých inštaláciách WinXP tak neviem kde môže byť problém
no takto mne sa niekedy dialo nieco podobne a problem som mal vtedy s ramkami ale robilo mi to len ked som z hry sem ta skocil kuknut na plochu takto nevim
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
a toto ti vadi? omg, sak je to bezna vec...sak hra zerie bezne 100% CPU a grafiky, a berie si slusne RAM, takze si nemysli, ze PC nema pri tom prehadzovani co robit.
omg, nechápeš to asi...
keď napríklad vypnem hru a v pozadí ide hudba tak na tie 3 sekundy prestane hrať, prestane stahovať (niekedy mi to aj net zhodí), myška sa nepohne, caps/numlock nereaguje a tak ďalej...
určite to nie je HW naročnosťou hier...
Toto by to nemalo robit. Mozno by som skusil preinstalovat ovladace na grafu, tiez popozerat nastavenia ovladacov.. Ak mas moznost vyskusat grafu na inom PC, skus to.