siki napísal:Ak sa ta smiem spytat, preco si si prave vybral tento waterblok??
ties som sa nad tym zamyslel.Za 1800 by si si kupil podobne, ale 2.
Presnejsie 2220sk preco no to neviem asi preto ze dosiahol dobre vysledky v testoch ma dobre uchytenie hadic velku spodnu platnu a je dobre navrhnuty az na tu sponu a dalsia vec nechcelo sa mi objednavat neviem odkial sice je pravda ze teraz na virobu niakych spon nemam cas a podalsie len nahodou som isiel do tntrade a videl som ho tam tak som si ho kupil.
cize jeden blok zalman stoji 2220sk a napriklad jeden blok od ertyho stoji v prepocte na sk 650korun, co si kupis na chipset, GPU,CPU a este ti ostane cca 300sk.A kupit WB len preto ze idem okolo obchodu, to my nedava ziaden zmysel.A ertyho WB nedopadol az o tolko horsie, max
1-2°C. A rozmyslal som ci by sa nedala vyrobit ta spona aj z nejakej pevnej gumy, co je trosicku ohybna, nakonce by sa dali nejake zeliezka na uchytenie a je to.
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
Vagabund napísal:... Presnejsie 2220sk preco no to neviem asi preto ze dosiahol dobre vysledky v testoch ma dobre uchytenie hadic velku spodnu platnu a je dobre navrhnuty az na tu sponu a dalsia vec nechcelo sa mi objednavat neviem odkial sice je pravda ze teraz na virobu niakych spon nemam cas a podalsie len nahodou som isiel do tntrade a videl som ho tam tak som si ho kupil.
:idea: Ine (lacnejsie...) bloky dosiahli v testoch lepsie vysledky
:idea: dobre uchytenie hadic - take koncovky sa daju normalne kupit a namontovat aj na iny WB, ak sa dohodnes z "vyrobcom"
:idea: velka spodna platna ti je na dve veci, ak mas AMD, ktore ma hore iba male jadro :roll:
mas pomerne drahu priucku, ze najprv treba premyslat az potom kupovat.
neviem, ci to iba tak vyzera, ale podla obrazkov je priemer toho Zalmana vacsi, ako vzdialenost ociek na sockete. Tym padom si tie haciky na sockete zakryjes zalmanom, takze s tou sponou budes mat big problem
:idea: Je to pekny pozlateny kusok kovu, tak si ho mozes vystavit do vitriny ako upomienkovy predmet...
no tak ty si to konecne vystihol.
Alebo aspon skus predat niekomu inemu ten WB.
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
siki napísal:Ak sa ta smiem spytat, preco si si prave vybral tento waterblok??
ties som sa nad tym zamyslel.Za 1800 by si si kupil podobne, ale 2.
Presnejsie 2220sk preco no to neviem asi preto ze dosiahol dobre vysledky v testoch ma dobre uchytenie hadic velku spodnu platnu a je dobre navrhnuty az na tu sponu a dalsia vec nechcelo sa mi objednavat neviem odkial sice je pravda ze teraz na virobu niakych spon nemam cas a podalsie len nahodou som isiel do tntrade a videl som ho tam tak som si ho kupil.
cize jeden blok zalman stoji 2220sk a napriklad jeden blok od ertyho stoji v prepocte na sk 650korun, co si kupis na chipset, GPU,CPU a este ti ostane cca 300sk.A kupit WB len preto ze idem okolo obchodu, to my nedava ziaden zmysel.A ertyho WB nedopadol az o tolko horsie, max
1-2°C. A rozmyslal som ci by sa nedala vyrobit ta spona aj z nejakej pevnej gumy, co je trosicku ohybna, nakonce by sa dali nejake zeliezka na uchytenie a je to.
no vidis niekomu to zmysel dava a niekomu zas nie no co s tym narobis?ja som typ cloveka ktory si nieco vsugeruje do hlavy a ide za tym a prve co mu pride pod ruku tak to bere A k tej spone preco by to malo byt pruzne??
Myslim ze cca 1300Sk rozdiel medzi dvoma velmi podobnymi blokmy, v ktorom je jeden blok o 1stupen lepsi nema zmysel...
Proste sa nevyplati kupovat taketo vyrobky, ktore pri rovnakej ucinnosti stoja plnu pejcu penazi...
To radsej Erty alebo Galaxi.
Ku tej spone:Vyzera to tak ze ti to ostava jedine predat.Aj keby si zohnal nejaky tvrdo-ohybny material(co bude dost problem) tak tam urcite nevytvoris idealny pritlak na jadro.
siki napísal:Myslim ze cca 1300Sk rozdiel medzi dvoma velmi podobnymi blokmy, v ktorom je jeden blok o 1stupen lepsi nema zmysel...
Proste sa nevyplati kupovat taketo vyrobky, ktore pri rovnakej ucinnosti stoja plnu pejcu penazi...
To radsej Erty alebo Galaxi.
Ku tej spone:Vyzera to tak ze ti to ostava jedine predat.Aj keby si zohnal nejaky tvrdo-ohybny material(co bude dost problem) tak tam urcite nevytvoris idealny pritlak na jadro.
keby si mal problem opacny, tak by si to mal o dooost jednoduchsie.Ale sponu vyrabat doma, do toho by som sa na tvojom mieste velmi nepustal.Najskor poskodis jadro, nedajboze aj MB.Skus sa poradit s ertym, on vyraba spony, mohol by ti pomoct
pjongy napísal:keby si mal problem opacny, tak by si to mal o dooost jednoduchsie.Ale sponu vyrabat doma, do toho by som sa na tvojom mieste velmi nepustal.Najskor poskodis jadro, nedajboze aj MB.Skus sa poradit s ertym, on vyraba spony, mohol by ti pomoct
pjongy napísal:
Nacoto vypravas mne??Erty mu prd poradi, ked ta spodna plovha zabera tie koliky na sockete
siki napísal:Nacoto vypravas mne??Erty mu prd poradi, ked ta spodna plovha zabera tie koliky na sockete
sorry som sa sekol.Ale ak by mala ta pruzina nejaky specialny tvar, tak mozno ...
To vagabund: Ale si sa sam oj*bal tym ze si si kupil drahy vyrobok a ani si nezistil hlavnu vec ako ho upevnit.No ale to mas teras jedno, pretoze kym vymyslis cim to upevnis, tak znicis asi pritom vela procesorov.Radim predaj a kup iny, lacnejsi hlavne.
Ja som zasa taky ze uz keby som kupoval vec len za 200sk pozistujem si aspon nejake minimum a nekupujem bezhlavo.Ale kazdy je iny.[/u][/b]
2Vagabund: Vyskusaj ho ist vratit do obchodu, ze si nevedel ze to nepasuje na socket...Urob sa blbym a mozno ti to prejde...Za pokus to stoji
Vela stastia
siki napísal:2Vagabund: Vyskusaj ho ist vratit do obchodu, ze si nevedel ze to nepasuje na socket...Urob sa blbym a mozno ti to prejde...Za pokus to stoji
Vela stastia
No takze mam novinky moj tatko chce aby som mu poskladal novy copmp takze kupim dosku s tymi otvormi a ja mu dam tu moju a bude po probleme ale ktora fakt dobra doska (dostupna v Blave)v pomere cena vykon je najlepsia?? (ci uz na taktovanie ale aj co sa tyka stability)
Vagabund napísal:No takze mam novinky moj tatko chce aby som mu poskladal novy copmp takze kupim dosku s tymi otvormi a ja mu dam tu moju a bude po probleme ale ktora fakt dobra doska (dostupna v Blave)v pomere cena vykon je najlepsia?? (ci uz na taktovanie ale aj co sa tyka stability)
Jednoznacne ABIT NF7-S(SL), fakt skvela doska, proste Nforce2ultra400...
Urcite nekupuj hoc co s KT600 chipsetom.
Napadlo Vas este to ze spona by sa dala vyrobit aj z cuprextitu?
...samozrejme bez medenej vrstvy...
...je lahko opracovatelny, pevny a trosku ohybny cize by to aj pruzilo...
CPU Intel P4 |MB Abit SD7-533 |RAM 1GB PC400 Apacer |VGA MSI GF FX 5900XT |HDD Hitachi 7k250 160GB |DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 |SOUND SB Audigy2 ZS |PSU Chill 510W |CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro |CASE Chenbro Gaming Bomb |COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 |FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 |SCREEN Benq FP783 |PRINTERCanon PIXMA iP4200 PHOTOPanasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R