W!Z!K napísal:OK staci, nevravim ze to je uplne delo, ale takych kok**** co ho prirovnavaju k tehle a inym pic***** mi lezu na nervy
...
Prirovnavam to k tehle pretoze mam preco. je to tehla, navyse plastova, co nic nevydrzi a nic nevie, oproti mobilom za polovicnu cenu
W!Z!K napísal:
Mam ho asi 3 tyzdne a nedam nan dopustit, co sa furt kazdy stazuje ze aplikaciu idu cez app store a ze niektore lepsie si treba kupovat, vy by ste boli ochotny vyrabat zadarmo hocijake vyvojovo narocne aplikacie ? HM ?
Ano. Vies kolko free hier a programov mas pre symbian napriklad? A predstav si, funguju, a ludia ich robia zadarmo.
Navyse o inteligencii applistov dokonale svedci aplikacia "Im Rich" ktora swa predavala za 999$ a nerobila nic ine len zobrazovala wallpaper s diamantikom aby dotycny mohol machrovat.
W!Z!K napísal:Dobre, nema "normalny" bluetooth, a co ? Tak mi kamos v skole neposle pesnicku alebo obrazok cez BT a stiahnem si to jednoducho a rychlo z netu!
Nema normalny bluetooth? A co? A nic, omg. Budes teraz hladat pol hodiny skade ma spoluziak obrazok, pretoze on uz stranku nevie a mizerna podpora BT v tom crepe ani poriadne nefunguje. Potom radsej nijaky BT ako takyto okypteny.
W!Z!K napísal:
Ziadny mobil nema tak premakany internetovy prehliadac, taky super MP3 prehravac, taketo jedinecne ovladanie, pripadne zoom pomocou dvoch prstov ...
Prehliadac je mozno premakany, no kludne sa mu vyrovnaju napr. symbianovska opera apod. A netusim co moze byt premakane na mp3 prehravaci. To akoze produkuje farebny zvuk?
W!Z!K napísal:
pic*** tu kazdy, pritom to ani nemali v ruke, wifi ide skvelo,
Omyl, v ruke som ho mal a ked som videl co to dokaze (vlastne nedokaze) tak som ho radsej urychlene vratil podobne applom postihnutemu kolegovi.
W!Z!K napísal:
inak skvela masina na hudbu, internet, hry, filmy no a dodatocna funkcia telefonovanie a sms,
Hm, a nemal to byt predovsetkym telefon? Pretosa to asi vola Iphone nie? Ak sa chces hrat, pocuvat hudbu a pozerat filmy kup si PSP.
Navyse nepodpora MMS hovori sama za seba.
W!Z!K napísal:
jedine treba pockat uz len na oficialnu slovensku lokalizaciu a moznost vypnutia autokorekcie pri pisani
Akoze sorry ale toto mat len carach vediet uz pred prichodom na SK trh a byt na toto pripraveny. Ked po slovenky vie od prveho dna predaja blba Nkoia za 1Sk, tak preco nie aj tvoj "uzasny" iphone?
Vsetko co si napisal su len obycajne vykriky cloveka, ktory si myslel aky bude cool ked si kupi applacku krabicu za neviem kolko tisic, a teraz zistil co kupil za hovadinu tak sa to snazi vsemozne branit, aby nebol za blbca. Vsetko co vie iphone (a omnoho viac) dokaze hocijake HTCcko za nizsiu alebo podobnu cenu. A niesom viazany na nijake applestore a podobne vylomeniny.
Nie som fanaticky odporca apple ale fakty vravia samy za seba.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB