Zdravim, vcera som si nainstaloval Windows Vista a instaloval som nejaky ten soft, zvuk mi isiel v pohode...avsak dnes ked som pokracoval v instalacii som na poziadavku jedneho programu restartoval pocitac a odvtedy mi uz zvuk nefunguje.
Nemam ani najmensie tusenie v com to moze byt.
Za pomoc dakujem.
P.S.: hlasitosti mam naplno....
Nefunguje zvuk na viste
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Nefunguje zvuk na viste
a nezmenilo sa nahodou vystupne zvukove zariadenie?? (ak mas 2)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
hmmm...to keby som vedel...nemam ani paru ci mam vobec 2
ale na maticnej ASUS P5E mam neintegrovanu zvukovku....neviem ci tam nie je aj integrovana....
ale na maticnej ASUS P5E mam neintegrovanu zvukovku....neviem ci tam nie je aj integrovana....
Dakujem za ochotu..uz to ide...musel byt nejaky problem s ovladacmi....trochu som sa tam pohrabal a ide to.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Nov, 2008, 23:25
Starý problém. Určite bude niečo vypnute ale takto sa nedá dobre poradiť. Najlepšie je zrušižť vistu dat XP a je pokoj. Vista je stavaná na to aby kazila zvuk. Hovg
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Typicka hlaska niekoho, kto bud vistu ani neskusal, alebo je neschopny najst riesenie. Myslis ze na XP nemoze byt podobny problem? Amater...electronic napísal:Starý problém. Určite bude niečo vypnute ale takto sa nedá dobre poradiť. Najlepšie je zrušižť vistu dat XP a je pokoj. Vista je stavaná na to aby kazila zvuk. Hovg
Nastavuje sa to v nast. zvuku v ovl. paneli. Tam si aj vyberas vyst. zariadenie.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB