zdravím,
mám Turbo 2 od komunistov (T-komunistov)
mám zvýšený upload len neviem či je to k niečomu dobré, myslel som, že kvôli seedovaniu, ale
vraj to má dopad na odozvu pri surfovaní
je to prosím pravda? v čom je prínos zvýšenia? bo nezdá sa mi to
dokonca ani tých 512 nemám reálnych (no viem že to nebude tak, bo T-comunisti nič negarantujú, tak či sa to oplatí, FTP nepoužívam a torrenty tiež už zriedka)
zvýšiť či znížiť upload
zvýšiť či znížiť upload
Spoiler: ukázať
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: zvýšiť či znížiť upload
koľko si mal predtým .. 256kbit ? ak neuploaduješ, neseeduješ, nevidím dôvod pre platenie zvýšeniho uploadu, na bežné surfovanie určite stačí 256kbit
ahoj, vďaka, takže to nemá dopad na:zachary napísal:koľko si mal predtým .. 256kbit ? ak neuploaduješ, neseeduješ, nevidím dôvod pre platenie zvýšeniho uploadu, na bežné surfovanie určite stačí 256kbit
- načítanie stránok?
- načítanie you tube videí napr.
na 100% nebude mat vplyv zvysenie uploadu na 512kbps .... 256kbps uplne staci
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
ak platíš zvýšený upload kvôli youtube a klasickému browsovaniu, platíš úplne zbytočne
jasne, takže to hneď aj pôjdem zrušiť, aspoň ušetrím stovec:)zachary napísal:ak platíš zvýšený upload kvôli youtube a klasickému browsovaniu, platíš úplne zbytočne
inak ponúkajú aj aj taký benefit že pevná IP (za rovnaký mesačný poplatok 119 Sk s DPH - to len tak OT)
Suhlasim, pri prezerani netu zvysovanie netreba, ale odkial to mate, ze t-com negarantuje 512up. Ja som si to v praci nahodil a kedze som mal nizky profil linky stacilo zavolat na poruchy a asi po tyzdni sa mi UP dostal na slubovanych 512Timmy2k napísal:jasne, takže to hneď aj pôjdem zrušiť, aspoň ušetrím stovec:)zachary napísal:ak platíš zvýšený upload kvôli youtube a klasickému browsovaniu, platíš úplne zbytočne
inak ponúkajú aj aj taký benefit že pevná IP (za rovnaký mesačný poplatok 119 Sk s DPH - to len tak OT)
...