Zostava:
Zakl.doska Gigabyte EP43 DS3
Intel core 2 duo E8400-3.0GHz BOX (775)
RAM DDRAM2 2GB Kingston 800 CL5
DDRAM2 1GB Kingston 800 CL5
HDD Seagate 500GB, serial ATA2, 7200ot., 32MB, 7200.11
VGA Gigabyte nvidia GTX280 1GB (Pcie)
550W zdroj LC Power Green Power6550GP rev 2.2
DVD Liteon DVD-RW LH 20A1L,LS,SATA
Oper.system Win XP Pro SP3 a vsetky aktualizacie + DirectX 9c a aktualizacia z novembra 2008
Nove ovladace na zakl.dosku cipset intel driver 9.0.0.1011
Ovladace na grafiku Forceware 180.48
Skusal som ovladace aj tie co som dostal spolu s grafikou na CD aj nove a stale sa mi pocitac restartuje po chvilke hrania akychkolvek hier.Teda najcastejsie sa u nas hrava Serious Sam1 a 2,Doom3,MaxPayn 1a 2,Soldiers of Fortune Payback,Area 51,Suffering.Vsetok software mam v pocitaci legalne zakupeny a aj hry su legalne kupene ziadne stiahnute.
Bol som reklamovat pocitac a po mesiaci mi povedali ze ho testovali aj bez pripojenia aj pripojeny k netu a ze zakl.dosku poslali vyrobcovi a ten napisal ze je v poriadku a u nich sa chyba pri hrani tychto hier neprejavila

Ked som potom po mesiaci doma zapol pocitac tak som zistil ze nebol ani zapnuty a posledny start systemu bol v den ked som ho niesol do servisu.Tak isto ani antivir sa od tej doby nezaktualizoval a je zapnuty aby tahal aktualizaciu hned po pripojeni netu.
Takze asi im staci napisat do papierov ze chyba sa neprejavila a tym to hasne.
Preto by som rad dostal od vas radu ako otestovet pocitac a zistit kde je chyba.Testoval som Harddisk programom od vyrobcu Seagate Seatools ale tie prebehli v poriadku.Disk ide v poriadku ani moc nevrci tym to asi nebude.Ostava mi len doska a grafika.
Su nejake programy ktore vytvaraju log zo zapisanou chybou pripadne meraju teplotu karty?
Poradi mi niekto ako na to?Moc sa v tom nevyznam a este som neskusal nikdy takto hladat chyby.
Sa naserem odnesiem im to tam na reklamaciu 3 x a vezmem si peniaze spet ale to nema zmysel lebo pocitac potrebujem tak ci tak.
Vdaka za pomoc
Fero Fico