nazdar pani idem robit case mod ..malo by to mat miesto okna len 3cm siroky pentagram...cele cierne a podsvietenie na cerveno... jo a vpredu lcd displej...[img]H:/pccko/dsci0014.jpg[/img]
[img]h:/pccko/dsci0015.jpg[/img] [img]h:/pccko/dsci0017.jpg[/img]
takze vpredu miesto zapinacieho tlacitka 12cm fan...vzadu miesto 8cm 12cm...harddisky posunut pred predny vetrak aby to fukalo priamo na ne.....
teraz ide o to jak vyrezat pentagram tak aby som mohol dat naspat vnutro...tj tie trojuholniky a patuholnik aby to nevyzeralo jak hviezda ale jako petnagram...
[img]h:/pccko/dsci0027.jpg[/img]
help s casemodom..konecne fotky case
help s casemodom..konecne fotky case
Naposledy upravil/-a jaffar v Pi 21. Okt, 2005, 13:47, upravené celkom 9 krát.
Tak technicke vyjadrovanie moc nemas lebo som 3/4 textu nepochopil
No, tak ako to myslis s tym plechom? Co chces oplechovat?
Pentagram by som spravil vygravirovanim do plexi.
S tym otocenim zdroja je hlupost pretoze ten fan ti nasava zduch zvnutra a vpodstate nic lepsie nedosiahnes aj ak by si ho vovnutry otocil a fukal vzduch z von dnu, a este to nejak cudesne vyfukoval.
K tym rozmerom plechu pod dosku.. http://www.formfactors.org/ tu najdes specifikacie standardu.
No, tak ako to myslis s tym plechom? Co chces oplechovat?
Pentagram by som spravil vygravirovanim do plexi.
S tym otocenim zdroja je hlupost pretoze ten fan ti nasava zduch zvnutra a vpodstate nic lepsie nedosiahnes aj ak by si ho vovnutry otocil a fukal vzduch z von dnu, a este to nejak cudesne vyfukoval.
K tym rozmerom plechu pod dosku.. http://www.formfactors.org/ tu najdes specifikacie standardu.
dobre takze technicka uprava textu..otocenie zdroja je myslene ze by fukal von ale ne dozadu ale hore...cize otocenie o dakych 90stupnov hore...plech...oplechovanie dookola celej case aby nebolo vidno spoje...a pentagram chcem len tak aby boli len take 3-4cm skary cize nie cele okno...odpustite mi moje vyjadrovanie ja uz som raz taky...
No neviem, normalny zdroj s 120mm vetrakom odsava vzduch zo skrinky z okolia cpu von. A ty to chces otocit ako? Aby vetrak bol otoceny kam?
To oplechovanie mozes spravit tak ako to byvalo na starych at minitoweroch. Plech bol v jednom kuse ohnuty do tvaru U cize si nemas spoje, nemal si 2 bocnice a jeden vrchny plech ale jeden plech vkuse. Ale toto je blbe a neprakticke riesenie. Neviem ktore spoje nechces vidiet.
Ten pentagram mozes spravit napr. nejak takto
Okno a plexi neznamena ze ho musis mat povinne na celu bocnicu.
To oplechovanie mozes spravit tak ako to byvalo na starych at minitoweroch. Plech bol v jednom kuse ohnuty do tvaru U cize si nemas spoje, nemal si 2 bocnice a jeden vrchny plech ale jeden plech vkuse. Ale toto je blbe a neprakticke riesenie. Neviem ktore spoje nechces vidiet.
Ten pentagram mozes spravit napr. nejak takto
Okno a plexi neznamena ze ho musis mat povinne na celu bocnicu.