T-com optika
- Kasp33r
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
Re: T-com optika
Rýchlosť pripojenia:
35.65 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
4.46 MB/s
dnes to je dáko menej hádam sa to napraví
35.65 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
4.46 MB/s
dnes to je dáko menej hádam sa to napraví
Spoiler: ukázať
vieš aký to ma vplyv? Aby sa router znovu po resetnuti prihlásil na net a zistil že ta linka ma zmenenú prenosovú rýchlosť. Ak si ho ešte neresetoval on o tom nevie.Ale musíš resetovať ten správny. Koľko zariadení ti dali k netu? a aké? pošli linky alebo napíš značku a typ ,dosť ma to zaujíma.
Super, uz to facha, dik za pomoc, naozaj stacil ten restart. Inak mam VIGOR 2900 VG, to som dostal hned s magiom. Ine zariadenie nemam.
No ja mam na stene len LAN zastrcku, odkial idem lan kablom do Routera a z Routera do Magia. Nic ine.
PS: Jedna sa o novostavbu bytu.
PS: Jedna sa o novostavbu bytu.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
asi ide o FTTB a po dome uz maju metalicke rozvody.
ahaaaa, no jasne ty si jeden z mála u ktorých využili technolégiu FTTB , u nás v TN čo viem tak používajú FTTH tak som zvedavý čo ešte okrem vigora prinesú
Neviem co je FTTB a FTTH ale asi je to tak
Moje nove skusenosti s T-com. Dufam ze uz nikdy nebudem nuteny si nechavat zapajat akekolvek sluzby od tejto nedoveryhodnej a nespolahlivej spolocnosti. Uz v novembri som si zalozil zmluvu za vyhodnych podmienok ktore som uz spominal vyssie. 1.decembra.08 som s nimi komunikoval prostrednictvom mejlu ako to vydia s nakablovanim vchodu. Ze vraj musia vybavit este povolenie od najomnikov a moze sa kablovat. Navrhol som im ze to povolenie vybavim v priebehu jedneho dna aby som urychlil proces kablovania. Vyjadrili sa ze to zvladnu sami , ziadnu pomoc nepotrebuju. 30.januara.09 este stale nic nenakablovane, optika nikde. Volal som co sa deje a co sa dozviem, nieje povolenie najomnikov domu, nic kablovat nebudu a zmluvu mi stornovali.Dva dni predtym mi do schranky prisla obalka ze sa mi ospravedlnuju za meskanie a davaju mi100% zlavu na prvu fakturu. Napisal som im mejl ako to naozaj je ci sa ten na telefone nemyli no na moje sklamanie ma odvolali ze si mam dat reklamaciu alebo podnet, zmluva je stornovana a v prilohe mi poslali dokumenty ktore treba potvrdit najomnikmi a spravcom ze s kablovanim suhlasia a az im to poslem ze pridu kablovat. Hned som im uz skutocne rozhorceny napisal ze tie papiere im poslem potvrdene a vyslovene ich ziadam aby mi prisli zapojit zmluvu ktoru som s nimi uzavrel alebo nech si to cele strcia do prdele.kedze mi ani neoznamili ze sa kablovat nebude.odpisali mi znova ze si mam dat pisomnu reklamaciu alebo zalozit novu zmluvu a ponukli mi "vyhodnu " jarnu akciu. Skoro dvakrat viac ako som mal platit. Neskutocne ako sa spravaju ku zakaznikom, investuju ohromne peniaze do optickej infrastruktury a potom niesu schopny prist zapojit zakaznika 3 mesiace !!!
Vcera som objednal Fibernet, dnes som zapojeny. Tomu hovorim pristup a rychlost.Ak niekto este premysla na T-comom a jeho sluzbami rychlo nech na to zabudne ak ma aj ine moznosti.
Vcera som objednal Fibernet, dnes som zapojeny. Tomu hovorim pristup a rychlost.Ak niekto este premysla na T-comom a jeho sluzbami rychlo nech na to zabudne ak ma aj ine moznosti.
Telekomunistov nemam, nemal som a ani nebudem mat, stačí mi, keď vidím čo sa deje s netom u kamoša, fajčiar by bola za taký internet rád, keďže každú hodinku to povinne padne, to je asi znamenie na fajčiarsku prestávku.
Ceny neprimerané, sa ani nečudujem že slováci sú tak ďaleko za opicami s netovou konektivitou keď tu máme zdieračské spoločnosti ako T-Com. Ja som si dal odhlásiť aj pevnú, zdieračom nič platiť nebudem ...
PS: a bodaj by dostali 200 pokút naraz od TUSR
Ceny neprimerané, sa ani nečudujem že slováci sú tak ďaleko za opicami s netovou konektivitou keď tu máme zdieračské spoločnosti ako T-Com. Ja som si dal odhlásiť aj pevnú, zdieračom nič platiť nebudem ...
PS: a bodaj by dostali 200 pokút naraz od TUSR
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
No ja sa musim T-comu zastat, neviem ako je to so luzbami, ale mne nepadol net zatial ani RAZ !
rychlost je sice taka aka je, ale mam ju tale rovnaku...Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2409.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 301.2 KB/sec (Kilobytov za sekundu). A to mam pripojene 3 PC naraz a zapnutu hru (WoW ) , pocuvam internetove radio a este Icq.....U mna je zatial 100% spokojnost a mam uz velmi dlho net od T-comu, odkedy existuje ten domaci internet 56kbps ( od 16:00-7:00 Am )
To je zatial vsetko...
rychlost je sice taka aka je, ale mam ju tale rovnaku...Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2409.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 301.2 KB/sec (Kilobytov za sekundu). A to mam pripojene 3 PC naraz a zapnutu hru (WoW ) , pocuvam internetove radio a este Icq.....U mna je zatial 100% spokojnost a mam uz velmi dlho net od T-comu, odkedy existuje ten domaci internet 56kbps ( od 16:00-7:00 Am )
To je zatial vsetko...
Veru Dsl sluzilo aj u nas dlho. na 2Mbite bezalo 6 ludi. Zacinali sme na 256Kbit pred styrmi rokmi az sme sa dostali na 2Mbit. Ale casi Dsl vo väcsich mestach sa myslim pomaly koncia lebo pri tej cene sa to neoplati davat.
- Kasp33r
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
T-comu sa tiež nemôžem zastať , ked mali minulý rok zvyšovať rýchlosti na 15/1 mb , dal som si speedmeter , reštaroval router , ale stále nič , tak som zavolal do tcomu a oni že nič o zvyšovaní nevedia , hlavne že bola uverejnená v tom čase newska kde hovorkyňa t-comu potvrdila chystané zvyšovanie rýchlostí .... Kladné skúsenosti mám zase v pobočke v bb kde pracuje velmi prijemná pani ...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
no ale ked si date balik od T-comu, tak sa vam to plati, magio+net+pevna linka za dobru cenu..
Ako je to teda s pripojenim, ak mam vlastny router? Je nutne brat od nich kvoli technickej stranke alebo zabezpeceniu sluzby...?