Kamoš prišiel za mnou s otázkou že po asi hodinke hrania mu na monitore začne robiť drobné mihanie a zrnenie.
Dosku má:
GIGABYTE MA78G-DS3H
Chipset - AMD 780G / SB700
Rozměrový formát - ATX (305 mm x 230 mm)
Patice procesoru - socket - AM2/AM2+
Podpora pro procesory - AMD Phenom™ FX processor/ AMD Phenom™ X4 processor/ AMD Phenom™ X3 processor/ AMD Athlon™ X2 processor/ AMD Athlon™ processor/ AMD Sempron™ X2 processor/ AMD Sempron™ processor
Systém BUS - 5200/2000 MHz
Sloty pro paměti - 4
Grafická karta integrovaná - ano ATI Radeon HD3200 (DX10)
a grafiku má Gigabyte 9600GT 512MB
Otázka znie: môže to robiť nekompatibilita AMD chipsetu a Geforce karty? Má to nejaký vplyv na výkon v hrách?
Skušal aj na druhom monitore a robilo to isté takže monitor má v poriadku ( ASUS VW193D 19" )
Tomax.
Kompatibilita AMD chipsetu a Geforce VGA
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Kompatibilita AMD chipsetu a Geforce VGA
Nie, nekompatibilitou by to nemalo byt. Ale co znamena mihanie/zrnenie ? Je mozne, ze sa prehrieva pamat na grafickej a nie je schopna uz dodavat spravne udaje.
Lenže ja som tu grafu skušal na mojom pc a 3 hodiny som drtil a nič to nerobilo.
Čo sa týka toho mihania tak akoby vlnenie alebo také niečo.
Čo sa týka toho mihania tak akoby vlnenie alebo také niečo.
Spoiler: ukázať
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Zeby nieco externe malo rusivy vplyv na kabel k monitoru ?
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Vlnenie ? Horizontalne ? To sa mi stavalo u notebookov, kde bol problem s rusenim vzniknutym spojenim 220V->adapter notebooku->notebook->grafika notebooku->VGA konektor notebooku->VGA kabel->VGA konektor monitora->monitor->220V kabel monitora.
Vytiahnutim notebooku z elektriny vlnenie zmizlo.
Vytiahnutim notebooku z elektriny vlnenie zmizlo.
Neviem akoby som opísal to vlnenie...proste ikony na ploche sú strapaté alebo ja už neviem akoby som to opísal.
Keby to rušil dáky kábel tak by to robilo hned ale ono to začne robiť po asi hodinke. Aspon tak mi to opísal.
Skúsim mu tam dat druhú grafu..dajme tomu Ati 4850 512MB a uvidím že čo to urobí.
Keby to rušil dáky kábel tak by to robilo hned ale ono to začne robiť po asi hodinke. Aspon tak mi to opísal.
Skúsim mu tam dat druhú grafu..dajme tomu Ati 4850 512MB a uvidím že čo to urobí.
Spoiler: ukázať