Ako dostať plazmu na ôsme poschodie?

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Používateľov profilový obrázok
jafb
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 24. Nov, 2004, 14:00

Ako dostať plazmu na ôsme poschodie?

Príspevok od používateľa jafb »

V utorok mi dovezú 42" plazmu, balenie ma rozmery 113x80x33 cm, do výťahu mi to v normálnej polohe nevlezie. Môžem ju opatrne položiť na bok na pol minúty, kým náš dýchavičný výťah dorazí na ôsme poschodie, alebo to nie je zrovna najšťastnejší nápad, a radšej si niekoho zohnať a vyniesť ju hore po schodoch?
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Re: Ako dostať plazmu na ôsme poschodie?

Príspevok od používateľa zoom »

Cize nepozdava sa ti, ze plazma bude bezpecne na zemi na boku vo vytahu po dobu 15 sekund, tak radsej chces niekoho zhanat, aby ste ju peso nieslo po schodoch, kde bude naklonena o 45° po dobu 4 minut + je tam ovela vacsie nebezpecenstvo, ze sa nieco stane? Zaujimave rozmyslanie.
beardie
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa beardie »

sa z nej vysype obraz ked bude naboku?
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

beardie, ide o to upozornenie, ze sa nesmie plazmova TV davat na bok, ci nalezato.
beardie
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa beardie »

urcite sa vysypu pixely ;-)
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Reinok »

Televízor, plazmový myslím určite sa nesmie klásť na ležto, iba tak ako je v skutočnosti používaný čiže na stojato, žiadny bok, ani nič také.

Ehm, my sme našu 42" plazmu doviezli v Citroen Picasso tom starom, na zadných sedačkách po stojačky !!! :D A vliezol sa aj do výťahu, my bývame na 6ke, to máte taký malý výťah, hybaj ho premerať!! N krabicu počítaj hrúbku aspoň 30-40cm aj s telkou a výšku asi tak meter dačo, a dĺžku 140cm.

my sme niesli Panasonic VIERA 42" plazma.
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
faugusztin
Moderátor
Moderátor

Speezeer, jafb ma asi taky vytah ako je v dome, kde si ja prenajimam byt. To nie je maly, to je miniaturny vytah, kde sa 3 osoby uz tlacia, a jedina sanca ako vyniest hore 42 palcove LCD bola postavit krabicu na bok (tj dlhsia strana bola na vysku) + 1 osoba vo vytahu (viac sa nas tam nezmestilo). Myslim si, ze vacsina toaliet je vacsia, ako tieto vytahy o ktorych sa bavime.
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Tak jedine pešo, ve´d ťa to nezabije, popros kamarátov nejakých 100Kilových ako ja, nech ti pomôžu dáš im na dve pivá a hotovo, raz za 10 rokov ťa to zabije ? ::D
jafb
Nový používateľ
Nový používateľ

ten výťah je fakt malý, a ak doň prirobia dovnútra bezpečnostné dvere, ako si to vraj vyžadujú predpisy, tak sa v ňom odvezú maximálne dve osoby. osobne si tiež myslím, že by sa mu nemalo nič stať, keď bude pol minúty na boku, veď ak ho budem niesť po schodoch bude naklonený dlhšie, radšej som sa však spýtal. Speezer, mám objednanú rovnakú plazmu, akú máš ty, tvoja krabica merala na dĺžku až 140 cm? Na internete som videl rozmery, ako som napísal v prvom poste.
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

ja som si nevšimol že máš hore aj rozmery, ja som písal asi cca s akými môžeš rátať, nho takto, bol to dobrý kus nábytku, ale ťažká nebola, dalo sa to v pohode, mne nerobí problém zdvihnúť 50kilo zo zeme po prsa, takže 30kilová telka aj s krabicu je nič, a aj s otcom takže v poho, pekne trošku sa posilny šuppto no ôsme. :cool:
jafb
Nový používateľ
Nový používateľ

žiadne posilňovanie sa nekonalo, krabicu som do výťahu postavil na bok. pixle sa nevysypali, teda aspoň som si nevšimol, že by nejaký chýbal, a ani plazma sa nevyliala. yahooo
maho92
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Okt, 2008, 15:39

Príspevok od používateľa maho92 »

s toho ze bola na boku si nic nerob ja som mal novu plazmu v izbe 42 panasonic a babka strasne silno moc umyvala vis taky magnet cim sa umyva akvarium z vnutra tym mi pobehala plazmu som ju skoro zabil farby domixovane ani nebyva som to vypol odpojil setko ze zanesem na reklamaciu a na druhy den skusam som zapojil a davaj krasny obraz :D setko sa upravilo ako malo :D :D
CPU: Intel core2duo E5200 2,5Ghz@3,0Ghz default V + ArtcticCooler 7pro MB: Asrock 4core1600twinsP35 RAM: 2x kingston DDR2 GRAF: ATI Sapphire 3850 512mb, 256bit pci-e GDDR3 HDD: Samsung 320 GB sata2 + WD 120 GB IDE DVD-RW: Optiarc FANS: 2x Airen 92mm LCD: ACER P223w 22" TV: Leadtek 1800H
Bikermotyl
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Bikermotyl »

takže ju už máš doma
...no ale škoda bolo nevyužiť žeriav či vrtulník. Mohlo to byť zaujímavejšie aj pre spolubývajúcich susedov :(
canopus
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Dec, 2008, 19:46

Príspevok od používateľa canopus »

neda mi nepripomienkovat ,kto si preboha kupi hnusnu plazmu a este k tomu 104 do bytu,iba cisty LOLO :good: ,potom mi napis PMku a ja ti odpoviem,a s tym presuvanim OMG,presunutie po par minutach?nic sa nedeje
faugusztin
Moderátor
Moderátor

WTF canopus ? Za prve co ti vadi na plazme (ja sam vlastnim LCD TV, ale to nikoho neopravnuje hanobit inu technologiu), za druhe co mas proti uhlopriecke ? Ja mam 42 palcovu telku asi 2,5-3m od miesta, kde pozeram obraz. Je nutne si uvedomit totiz, aky obsah je u nas dostupny (vacsinou nejde o 16:9) a teda aka uhlopriecka je teda realne vyuzivana uhlopriecka. A hned mas z 42 palcovej 16:9 TV o dost mensiu 4:3.

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"