restatovanie PC co moze byt pricinou??
restatovanie PC co moze byt pricinou??
Dobry den. Zaujimalo by ma co najcastejsie sposobuje samovolne restartovanie PC niekolko raz po sebe. Vdaka za vase zmyslu plne odpovede.
Re: restatovanie PC co moze byt pricinou??
Zmysluplnej odpovede sa nedočkáš keďže kryštáľovou guľou tu disponuje akurát KikoKK, inak povedané nevieme si vycucať z prsta čo za HW/SW máš a čo si posledne robil (aj keď viem že na túto otázku bude odpoveď klasického charakteru: "nič")
.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
mas milion moznosti....
- nestabilita el siete
- daco pokazene
- daco sa prehrieva
- daco je zle zapojene
- daco zle nakonfigurovane
- chyba v OS
- chyba v drajvroch
- a tak dalej....
- nestabilita el siete
- daco pokazene
- daco sa prehrieva
- daco je zle zapojene
- daco zle nakonfigurovane
- chyba v OS
- chyba v drajvroch
- a tak dalej....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
CPU: AMD 800MHz
RAM: 128MB
HDD: 30GB
Graf.: nejaka integrovana
proste stary srot
wojdem do XP a nez sa vsetko ponaciiitava tak to restartne
RAM: 128MB
HDD: 30GB
Graf.: nejaka integrovana
proste stary srot
wojdem do XP a nez sa vsetko ponaciiitava tak to restartne
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
... najprv by som hladal problem v softwarovej stranke toho pocitaca, cize skus ho naformatovat a dat tam cisty windows...
ak to pojde tak pomocou HD TUNE daj kontrolovat chybne sektory na HDD, ak neukaze cervene policka (nie quick test!)tak HDD by mal byt v poriadku... a bola to pravdepodobne Softwarova porucha... inac stare ramky mozu byt tiez pricinou na tom Durone
ak to pojde tak pomocou HD TUNE daj kontrolovat chybne sektory na HDD, ak neukaze cervene policka (nie quick test!)tak HDD by mal byt v poriadku... a bola to pravdepodobne Softwarova porucha... inac stare ramky mozu byt tiez pricinou na tom Durone
- adriano94
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Sep, 2008, 20:40
to je siroky pojem moze to robit hocico, zdroj, zle napojene,chiba v elektrike, chiba os, vela veci napis konkretnejsie.
Spoiler: ukázať
no ked som ho vycistil od prachu tak resetovanie sa trosku ukludnilo resetujeho tak po 5min po nabehu Xp . No ked som tam dolozil 512MB RAM ku tej starej vypolupdate a antivirak tak uz mi to tu ide 3hod bez restartu prave robim zalohu na reinstal systemu pre istotu.
edit: no skusil som tam dat Ram z mojho stareho PC ktory stale pouzivam ...XP sa nabehlo a chcel som sa dostat na disk a restartlo ma to ..skusil som to znova , znova restart .
edit: no skusil som tam dat Ram z mojho stareho PC ktory stale pouzivam ...XP sa nabehlo a chcel som sa dostat na disk a restartlo ma to ..skusil som to znova , znova restart .